"Dansez pentru tine": Doiniţa Oancea a fost eliminată, iar Nicola se duelează săptămâna viitoare

Doiniţa Oancea şi Claudiu Apostu au părăsit competiţia "Dansez pentru tine", pierzând duelul cu perechea Paula Seling şi Tudor Moldoveanu, potrivit dansezpentrutine.protv.ro.
Doiniţa Oancea şi Claudiu Apostu au părăsit competiţia "Dansez pentru tine", pierzând duelul cu perechea Paula Seling şi Tudor Moldoveanu, potrivit dansezpentrutine.protv.ro.
 

Din păcate pentru perechea antrenată de Bursucu', telespectatorii au votat-o pe Paula Seling şi astfel au hotărât ca ea să rămână în continuare în concurs.
 
Claudiu Apostu a plecat acasă cu un cec în valoare de 1500 de euro, bani ce îi vor folosi unchiului său, pentru care Claudiu lupta în competiţia de dans.

 
Paula Seling şi Tudor Moldoveanu nu au fost eliminaţi din concurs, dar au reuşit şi performanţa de a ocupa locul al II-lea la "Dansez pentru tine" în acesta ediţie.
 
Cântăreaţa Nicola şi fotomodelul Bogdan Vladau au fost condamnaţi la duel în a treia ediţie a competiţie "Dansez pentru tine" în urma rezultatelor slabe.

 
Bogdan Vladau şi Ana Maria Iordan sunt pentru a doua oară la duel în sezonul 10 "Dansez pentru tine".
După ce au scăpat ca prin urechile acului de eliminare şi au reuşit să urce pe podium.  
 
Nicola şi Ştefan Giurgea au fost urmăriţi de ghinion, la începutul Bollywood-ului nu s-a auzit melodia în platou, iar Ştefan Bănică a fost nevoit să întrerupă dansul. Emoţiile şi-au spus cuvântul, iar Nicola s-a încurcat şi din această cauza au fost aspru depunctaţi.  
 
Adela Popescu şi Alexandru Lica sunt în continuare pe locul I, ei au obţinut un punctaj final de 99 de puncte din 100, iar la swing au reuşit să obţină numai note de 10.

 
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • cryssa pe 1 Nov 2010, 14:46
    despre bursucu

    imi pare rau pt tine pt k tu faceau show mereu,aveai idei geniale!poop!

    0
    0

  • irina pe 30 Oct 2010, 13:50
    despre bursucu

    de data asta bursusu a dato in bara...cu toate k el era mereu cel mai spectoculos...pacat...

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod