Dana Rogoz, ședință foto spectaculoasă în luna a noua de sarcină

Vedeta dorește să aibă cât mai multe amintiri din această perioadă, așa că a decis să pozeze cu burtica la dimensiunea ei maximă.

Dana Rogoz a scris din nou pe blogul ei despre experiența sarcinii și a povestit că sarcina se apropie de termen. Mulți dintre cunoscuții săi o sună, întrebând-o, înainte de toate, dacă a născut. "Şi răspunsul meu e <<Sunt încă gravidă!>>", a scris vedeta.

Ea a explicat că termenul nașterii se apropie, iar semnele sunt tot mai clare: "Contracţiile nu sunt prea dureroase, chiar dacă burta a coborât spectaculos şi e foarte foarte tare. Semnele sunt atât de ciudate, încât familia şi prietenii au început pronosticurile. Am scos jurnalul meu de sarcină şi am făcut un tabel cu: greutate, înălţime, culoarea ochilor, a părului, nota, data naşterii şi ora naşterii – iar acum toată lumea aşteaptă să vadă cine a fost cel mai aproape. (Ce se câştigă? O săptămână cu bebe... când are colici HAHAHA!)."

Dana a dezvăluit și termenul la care crede că va naște. "Mulţi au pariat pe ziua de mâine ca zi de naştere. Eu am completat în tabel 5.03, dată când sunt programată, deci nu mă grăbesc nicăieri", a scris ea.



Până la fericitul eveniment, Dana Rogoz a mai făcut o ședință foto, pozând într-o rochie roșie superbă, care îi vine perfect.

 "Pe de altă parte, am zis să mai fac repede nişte poze cu burtica la dimensiunea ei maximă, căci tare dor îmi va fi de ea! Sper că vă plac", a scris ea.



"Vă mulţumesc mult de tot pentru mesajele de încurajare, pentru faptul că vă simt atât de aproape şi atât de dragi sufletului meu. Mă surprinde şi mă bucură prezenţa unui număr atât de mare de mămici pe blog!", a adăugat Dana.



Vedeta a explicat și de unde provine rochia în care a pozat. "În poze port: o rochie de acum vreo 5 ani croită în atelierele Buftea la indicaţiile mele (e super elastic materialul aşa că am putut să o port acum fără probleme), jupă COŞ, pantofi Motivi."



Dana Rogoz și-a obișnuit admiratorii cu postările ei despre experiența sarcinii. La mijlocul acestei luni, ea a scris că a mers la spital pentru a discuta cu doctorii care o vor ajuta să nască şi care au liniştit-o, explicându-i cum va decurge totul.



"Totuşi nu-mi vine să cred că sunt în luna a 9-a de sarcină. E luna la care te gândeşti cel mai mult de când afli că eşti însărcinată. Parcă mai ieri mă bufnea plânsul când scriam titlul postului <<Sunt însărcinată>>. Emoţiile au crescut în mod evident. Mai am vreo 2 săptămâni jumate (sper, dacă nu se grăbeşte) până când îl voi cunoaşte pe bebe mic, pe Perfectu' nostru. Pe ultima sută de metri simt mai tare efectul instinctului de pregătire a cuibului şi mă agit prin casă că o căţeluşă care îşi pregăteşte locul în care va aduce pe lume puii. Sună ciudat, dar cam aşa e. Simt nevoia să fac dintr-odată ordine prin sertarele mele de bijuterii, să rearanjez hăinuţele de nou-născut, să şterg praful prin casă, cu alte cuvinte să le am pe toate în ordine pentru următoarele...", a mărturisit ea.

 

"6 luni? Dar nu va faceţi griji, reuşesc să-mi domolesc acest impuls, dând dovadă de precauţie. De altfel, mare parte din timp mi-o petrec acasă, în pătuţ, întinsă pe partea stângă", a mai scris Dana pe blogul ei.



Vedeta în vârstă de 28 de ani s-a căsătorit cu Radu Dragomir (47 de ani) în vara anului 2012. Cei doi vor avea un băiețel.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
27 Februarie 2014
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • alinaochianu pe 28 Feb 2014, 12:58
    Nastere usoara, mamico!

    Iti doresc nastere usoara! Sa fie atat bebe sanatos cat si tu! :*

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod