Dan Bittman, pe scena de la Sala Palatului: „Brenciu ar fi invidios“

După un an de pauză, Holograf a revenit pe scena Sălii Palatului din Bucureşti, pentru a susţine două concerte, pe 25 şi 26 noiembrie.

Primul spectacol, care a avut loc luni seară, a umplut Sala Palatului, aproximativ 4.000 de persoane înghesuindu-se să-i vadă din nou la treabă pe Dan Bittman, Edi Petroșel, Tino Furtună, Romeo Dediu și Iulian Vrabete. Cu această ocazie, publicul a putut asculta cele mai îndrăgite piese ale formației, printre care „Banii vorbesc“, „Cât de departe“ şi „Ţi-am dat un inel“.

Una dintre surprizele serii a fost apariţia pe scenă a lui Gabriel Cotabiţă şi a lui Mihai Pocorschi, două dintre numele grele ale trupei Holograf din anii '80.

La acea vreme, Cotabiţă era solistul formaţiei, fiind înlocuit ulterior cu Bittman.

Reîntâlnirea formaţiei Holograf cu publicul Sălii Palatului a fost una memorabilă, iar la un moment dat, Dan Bittman le-a spus părinţilor să-şi lase copiii să urce pe scenă. După ce a cântat mai multe piese avându-i pe cei mici în spatele său, Bittman i-a rugat pe copii să coboare de pe scenă, însă aceştia nu au mai vrut să facă acest lucru şi s-au dus să-l îmbrăţişeze şi să-l pupe pe solistul trupei Holograf.
Vizibil emoţionat, Dan Bittman a avut un mesaj pentru Horia Brenciu: „Dacă ar vedea ce se întâmplă aici, cu siguranţă Brenciu ar fi invidios“.

Intră pe traiestemuzica.ro pentru foto şi video de la concertul formaţiei Holograf

Credit foto: Daniel Robert Dinu/iconcert.ro

26 Noiembrie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod