„Dădaca” nu s-a schimbat deloc! Fran Drescher a strălucit pe covorul roșu, la 64 de ani

Fran Drescher, cunoscută pentru rolul său principal din comedia de succes „Dădaca”, a fost numită președinte al Asociației Actorilor SAG-AFTRA și a strălucit pe covorul roșu la gala Premiilor SAG (Screen Actors Guild Awards).

Actrița în vârstă de 64 de ani pare neschimbată și arată la fel ca în urmă cu mai bine de 30 de ani, când interpreta rolul dădacei Fran Fine.

Ea a postat înainte de gală câteva imagini în care arată procesul prin care a trecut pentru a se pregăti pentru marele eveniment, al cărei Președinte a fost numită anul trecut. Fran a dezvăluit că a durat nu mai puțin de trei ore pentru ca stiliștii săi să se ocupe de coafura și machiajul său.
„Au reușit să mă aranjeze și a durat doar trei ore”, a glumit actrița.


Vedeta a purtat o rochie neagră cu umerii goi și detalii aurii în zona decolteului. Ea a completat ținuta semnată Reem Acra cu un machiaj de tip smokey eye al ochilor, ruj de culoare nude și un coc elaborat decorat cu bijuterii. 

În afara carierei sale de actriță, Drescher este și Președintele Asociației SAG-AFTRA din luna septembrie a anului trecut.

„Sunt onorată să mă aflu aici și să celebrez acești oameni atât de talentați. Este un eveniment minunat”, a spus actrița într-un interviu pentru People, înainte de începerea ceremoniei.

Fran a vorbit și despre cât de ciudat i se pare să fie pe covorul roșu în calitate de președinte.
„Toată lumea îmi spune 'Doamna Președinte' și 'Te-am votat' sau 'Sunt fericit că ești Președintele nostru'”, a declarat actrița.

Vedeta a avut parte și de un incident amuzant în culise, la care a fost protagonistă și actrița Salma Hayek. 

Cu câteva momente înainte ca Salma să urce pe scenă pentru a prezenta un premiu, mănușa din voal a acesteia s-a agățat în rochia lui Drescher.

 Hayek, care a filmat întâmplarea și a postat-o pe Instagram, a spus că mănușa rochiei sale Gucci s-a agățat în aplicațiile de pe rochia lui Drescher.

Luna trecută, Fran a sărbătorit faptul că celebrul serial de comedie va fi disponibil în Statele Unite pe HBOMax, postând pe contul său TikTok un video în care poartă vechile ținute din serial.
Actrița în vârstă de 64 de ani a purtat unele dintre ținutele reprezentative pentru personajul său, inclusiv o haină cu imprimeu leopard și halatul colorat pe care l-a purtat adesea în serialul de comedie.


Deși au trecut mai mult de 20 de ani de la difuzarea ultimului episod din „The Nanny”/„Dădaca”, serialul este în continuarea îndrăgit, fiind difuzat în numeroase țări din întreaga lume. Fran a vorbit despre succesul serialului său într-un interviu din aprilie 2021 pentru HollywoodLife.

„Mereu mi s-a părut că platformele de streaming nu au fost conștiente de cât de obsedați au fost milenialii de acest serial, de hainele purtate în el.
Și cât de mult au iubit familiile acest show, pentru că se adresează fiecăruia într-un mod diferit, și se pot bucura împreună de el”, a declarat actrița.

Foto: Hepta; Instagram/frandrescher
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
2 Martie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod