Cum s-a schimbat viaţa lui Dani Oţil după despărţirea de Mihaela Rădulescu?

La doar câteva luni după ce a fost părăsit de Mihaela Rădulescu, Dani Oţil pare a fi fericit din nou. Potrivit presei tabloide, prezentatorul se iubeşte cu Miruna Lică, reporter la matinalul de la Antena 1.

La sfârşitul anului trecut, presa din România şi din străinătate nota că noua iubită a lui Felix Baumgartner, unul dintre cei mai cunoscuţi paraşutişti, este Mihaela Rădulescu. Astfel, publicul afla că Mihaela şi Dani Oţil nu mai formează un cuplu, deşi niciunul dintre ei nu anunţase încă acest lucru. Imediat, Mihaela Rădulescu a recunoscut că se iubeşte cu Felix, iar Dani Oţil a scris pe Facebook un mesaj emoţionant pentru fosta lui iubită:

„Noi

Şi când facem ceva, şi când nu facem nimic, acţiunile noastre reale sau presupuse de diverşi, fac vizualizări, click-uri şi rating. Din păcate, ele fac bani numai pentru unii. Toţi ceilalţi doar facem rulaj. Dacă aş zice că nu mă interesează, aş fi ipocrit, ar trebui să mă las de meserie şi să mă fac strungar.

Nu datorez nimănui explicaţii legate de viaţa mea (noastră) personală. Cu toate astea, părerologii, Rădulescologii şi Oţilologii mai trebuie traşi de nas din când în când, mai ales când o iau pe arătură. Fac mai jos câteva precizări care (sper) mai domolesc specula şi mai reduc cantitatea de venin aruncată pe la TV şi pe internet.

Eu şi Mihaela suntem bine. NOI nu mai formăm un cuplu de ceva vreme, deci nu avea cum să plece CU ALTUL de acasă şi nici cum SĂ-MI DEA PAPUCII. Oricât mi-ar folosi în ochii viitoarelor “pretendente” imaginea de victimă, am să o contrazic din start. Nu ne-am despărţit nici la Măruţă, nici la Gherghe, nici la Capatos. Nu ne-am despărţit cu uşi trântite sau cu farfurii sparte. Ne-am uitat ochi în ochi şi ne-am declarat învinşi de un destin care şi-a chemat în ultimii ani în ajutor prea mulţi factori. A fost o luptă grea şi nedreaptă încă de la început. Dar asta se întâmpla cu vreme multă în urmă.

Doare tare neîmplinirea noastră, dar mă mai pansez cu fericirea ei. A avut norocul să fie prima. Soarta şi-a întors privirea, în sfârşit, şi către ea. Merita din plin. Mi-a oferit cei mai frumoşi ani. A renunţat la mai multe lucruri decât vă imaginaţi ca să îmi fie lipită. Şi mi-a fost. Rămân cu numele ei tatuat pe căptuşeala pielii. Rămân cu cele mai frumoase vacanţe. Rămân cu cele mai intense trăiri. După şase ani lângă “doamna mea”, arăt altfel, vorbesc, călătoresc, ajut, mă implic, muncesc altfel. M-a făcut alt om, dar, mai important, alt bărbat. Femeia care îmi va purta inelul pe deget sau copiii în pântece va avea de ce să îi mulţumească. Uite de asta, prima invitaţie la nunta mea (cu cine s-o califica), e scrisă în alb, pe numele Mihaelei.

Eu am sărit acum mult timp din stratosferă, fără costum şi fără antrenament… când mi-a spus Mihaela primul TE IUBESC!“
.



Imediat după apariţia mesajului, tabloidele au scris că Dani Oţil suferă după Mihaela Rădulescu, însă îşi îneacă amarul alături de Miruna Lică, reporter la "Neatza cu Răzvan şi Dani".

13 Ianuarie 2015
 

Comentarii (19)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • TEO pe 14 Ian 2015, 19:29
    DANI

    Doi pacalici, doi rahati, doi neica nimeni !

    3
    0

  • Andreea pe 14 Ian 2015, 19:01
    Dani, nu te uita inapoi!

    Ce bine ca Dani a scapat de matusa asta de Mihaela! Dani, ti-ai pierdut ani buni din viata pe post de morcovel, acum e cazul sa redevii om adevarat si sa iti gasesti marea si adevarata iubire, care, fii sigur este o tipa mai tanara ca tine si mai misto ca Mihaela. Caut-o!

    3
    2

  • ratusca pe 14 Ian 2015, 15:57
    Doamne-ajuta

    Hei Dani, fii resitean adevarat, barbate!!!

    1
    2

  • costel G pe 14 Ian 2015, 15:13
    otil

    Dani este un domn. Din pacate, ea n-a meritat iubirea lui. Peste ani, si Dani va realiza asta...

    6
    2

  • Ari pe 14 Ian 2015, 13:45
    A fost un elegant, trebuie sa recunoastem

    Desi mi-a displacut profund felul cum l-a gajbit Mihaela Radulescu pe Dani Otil la vremea respectiva, in plina criza matrimoniala cu celalat ex- al ei - Dl. Schwartzenberg (daca asa s-o scrie :-), trebuie sa recunoastem ca aceasta postare a lui Otil, e scrisa cu mare delicatete si e plina de sensibilitate, frumoasa si elaborata, profunda (ce femeie nu si-ar dori asa o oda din partea fostului, dupa ce se desparte de el?) si nemeritat de magulitoare la adresa Raduleascai (ai as adauga si inutil de-... avand in vedere felul cum femeia s-a folosit de el pe parcursul unei perioade in care era intretinuta de celalalt, nu facea nimic si traia intr-un loc de vis, penduland pe unde avea ea chef si cand avea ea chef, probabil din plictiseala unei atata lipse de griji...), fiind deopotriva scrisoarea de adio menita sa o faca pe Raduleasca asta devoratoare de barbati sa-i para rau ca s-a debarasat de el ca de un obiect inutil si de care s-a plictisit (sau, ma rog, care nu mai serveste intereselor ei actuale), iar pe de alta parte fiind menita sa-i mai reabiliteze si lui cumva imaginea si orgoliul ranit atat de ex-iubita cea materialista, cat si de publicul insetat de barfe, can-can-uri si dorinta de-a juca tontoroiul pe durerea omului... Una peste alta, el a incheiat foarte frumos si elegant acesta relatie si multi barbati (si de altminteri si femei) ar trebui sa ii ia exemplul atunci cand decid ceva similar... si sa pastreze in gand doar momentele frumoase, binele pe care l-au trait impreuna si bogatia pe care a adus-o in viata lor relatia apusa. Si... DA... bine zici mai Paul... cine naiba mai e Mihaela Radulescu de cand a devenit o intretinuta???

    5
    2

  • diaconu m pe 14 Ian 2015, 13:26
    Dani motociclitul vs Felix parasiutistul

    "Eu am sarit acum mult timp din stratosfera".... O fi, dar tocmai acum ai revenit cu picioarele pe pamint. E bine si mai tirziu decit niciodata. Diavolita asta.....

    2
    2

  • Naspa dani... pe 14 Ian 2015, 13:19
    Dani de rasu-plansu

    Ce ma uimeste este ca ptr Dani fatuca asta tanara si de o mie de ori mai proaspata si frumoasa decat babciunea de Raduleasca Nu inseamna nimic ...O preaslaveste pe Raduleasca si pe Miruna o ia la misto..auzi nu avea salariu mare..Pai deh, vacantele frumoase erau intertinute din banii jidanului Elan care o intretinea pe Mihaela. Iar fatuca asta Miruna este cuca bataii....si luat-o la misto?!!!!! A fost o relatie frumoasa, vacante exotice, sex, placeri, distractie dar o "iubire " ipocrita si benefica intre 2 parveniti: parvenitul de Dani intertinut de Raduleasca si parvenita de Raduleasca intretinuta de Elan si ambii intertinuti de Felix Motanul.....

    3
    2

  • lili pe 14 Ian 2015, 12:30
    OTIL - RADULEASCA

    DANI MI-A FOST MLA DE TINE CAND AM CITIT CA AI IUBI-O PE EA. ASTA N-ARE TREABA CU IUBIREA, EU CRED CA TE-AI FACUT DE KK. CAUTA O FATA PE MASURA TA, BAFTA

    4
    2

  • Gigi pe 14 Ian 2015, 12:14
    Asa-s femeile!

    Bă, dar voi semanati. Aveti nasurile identice. Cred ca se potrivea bine, surubul cu piulita. Dani ce sa-i faci, pe femei nu le poti satura niciodata. Asa-s ele si ce putem face. Trebuie sa le acceptam asa, cum sunt.

    0
    2

  • mircea_deca pe 14 Ian 2015, 11:52
    nu-i asa.........

    nu-i minunat s-o ai pe mihaela......minunat e sa intelegi ce esti..... ai fost incantat ca esti cu ea.........cu un nume.........altfel ai fost de plans.........

    1
    0

  • AnaMaria pe 14 Ian 2015, 08:23
    Dani Otil o victima

    Gabi, are dreptate in ce a comentat despre subiect. Asta nu e ultima scrisoare de dragoste a lui Dani catre Mihaela ci un bilet de adio prin care el isi cere scuze ca nu a ajuns la inaltimea ei timp de 6 ani, adica nu a facut cateva milioane de euro sa o satisfaca si pe ea, asa ca Raduleasca l-a parasit, se vede si dupa cat este de dezorientat Otil si acuma. Fostul sot al Raduleascai, finantatorul ei de pana acuma, are averea sechestrata si DNA-ul dupa el, asa ca ea avea nevoie de altcineva sa o intretina pe ea si familia ei la Monaco. Raduleasca ne ia pe toti de prosti cu declaratiile ei de iubire, e doar interes de trai bun si promovare, nu conteaza pe cine raneste si calca in picioare.

    7
    3

  • horhe pe 14 Ian 2015, 08:11
    naveta

    E foarte simplu ce i s-a intamplat: navetistu' nu mai e navetist ptr c-a fost inlocuit de-un parasutist, de catre o parasuta.

    6
    3

  • nae pe 14 Ian 2015, 07:46
    Mihaela Rădulescu

    La așa parașutist, așa parașută.

    7
    3

  • Paul pe 14 Ian 2015, 03:59
    Cine-i Mihaela?

    Draguta misiva si scrisa cu talent. Baiatul, la Dani ma refer, il stiu doar de cateva luni, de la Vocea Romaniei. Simpatic, la fel ca si partenerul lui. Pana atunci, spre rusinea mea, nu auzisem de el (ei). Nu stiu insa cine-i Mihaela Radulescu. M-am uitat la poza, imi pare cumva cunoscuta, dar habar n-am cu ce se ocupa. Si ma simt stanjenit, mai ales vazand ca lumea de forum e in tema cu madama in discutie. Ma ajuta careva?

    9
    3

  • NEMESIS pe 14 Ian 2015, 03:04
    ADEVĂRUL GOL-GOLUŢ

    Un reşiţean, provincial amărât şi urât în spume, folosit ca manta de vreme rea de către o ţigancă ajunsă la pre-menopauză, dar cu ifose de divă. Asta-i tot.

    14
    4

  • maria pe 13 Ian 2015, 21:25
    Mama

    Intamplator si...din plictiseala am citit acest articol,tot din intamplare dar... nu din plictiseala ci din ceea ce doresc sa transmit este ca...Mihaela pentru Dani a fost mai mult ca o mama,deci...datorita lui Mihaela el astazi este ceea ce este ! Au fost...mama si fiul ! Nu eu eu spun ,ci tocmai Dani !O relatie in cuplu,este o relatie de iubire,de respect,de incredere,de durata ! Nu o relatie in care mama isi educa pruncul !

    2
    6

  • Gabi pe 13 Ian 2015, 21:02
    Dani Otil gentleman

    Doamnelor, domnilor Dani Otil a fost mintit, inselat si tradat de Mihaela Radulescu cu acest Felix, nici vorba de despartire de comun acord. Dani a scris aceste cuvinte doar ca sa salveze aparentele si sa aiba parte de liniste (si aici sunt de acord cu el) iar Raduleasca nici macar nu are decenta sa taca din gura, ea profita in continuare de buna crestere a lui Dani si se afiseaza peste tot spunand minciuni si tradand ca dor astfel si-a construit cariera. Acuma iar incepe sa spuna cat e ea de indragostita de parasutist, de fapt de banii lui, ca trebuie si ei sa ii intretina cineva familia si Dani nu avea bani destui. Raduleasca nu merita nici o atentie.

    4
    7

  • Teo pe 13 Ian 2015, 18:36
    Dani

    Un biet pacalici !!!

    10
    2

  • Gh. Stanciu pe 13 Ian 2015, 11:56
    Iubirea

    Tinere draga,te felicit pentru puterea si mai ales norocul da a accede la maretia iubirii adevarate.Foarte putini oameni au asemenea "experiente". Imensa majoritate nici nu inteleg si nici nu stiu ca exista asa ceva .Pentru "norocul"de a accede acolo trebuie sa ai multa cultura,un caracter bine educat si bine'nteles mult noroc De acum in colo,insa,te vei raporta permanent la acea traire,"descoperirea"te va obliga sa fii mereu pretentios si treaz,dar nu imposibil de repetat. Daca nu se va repeta,implinirea o vei gasi doar la copii (oricum,iubesti copii).Vreau sa-ti spun ,insa,ceva.. Afirmatia "nu datorez nimanui explicatii legate de viata mea "trebuie abandonata .Atunci cand ai hotarat sa te urci pe scena si sa te "abandonezi"vietii publice trebuia sa sti ca publicul va vrea sa stie totul despre tina ,ca de aceia te-a adoptat si de aceia te plateste .Eu ,dupa ce ai numarat timpii aprinderii luminilor la "coada calului ",m-am intors cu spatele si am plecat acasa,vroiai sa te uit definitiv ?Esti "fericit "cand tinerele se extaciaza la marginea scenei si apoi cand ajungi in spate vrei te insinuezi in intimidate ? Hotaraste-te ! Nu poti avea ambele "vieti" ! In rest sa auzim de bine !

    11
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod