Cum arată Nicoleta Luciu în prezent. 10 imagini cu frumoasa vedetă

Deși a dispărut de ceva timp din lumina reflectoarelor, Nicoleta Luciu are grijă la fel de mult de aspectul ei fizic ca pe vremuri.
Vedeta TV a devenit cunoscută după ce a câştigat titlul de "Miss România" în anul 1999. De atunci şi până în prezent, actriţa a pozat în reviste pentru bărbaţi, a fost asistentă TV, a jucat în telenovele şi a cântat. Acum, Nicoleta este mamă a patru copii şi se ocupă în mare parte de viața de familie, fără însă a se neglija pe ea ca femeie.

Vârsta de 40 de ani și faptul că e mama a patru copii nu par să-și fi pus amprenta asupra fostei vedete Playboy. Dintotdeauna preocupată de aspectul ei fizic, Nicoleta Luciu nu s-a neglijat odată ce a dispărut din lumina reflectoarelor și a devenit mamă.

Află totul despre viața Nicoletei Luciu: 11 etape către statutul de vedetă

Maternitatea vine cu multe schimbări, iar vedeta nu a fost o excepție.
Deși s-a confruntat cu fluctuații de greutate de-a lungul timpului, Nicoleta s-a redresat de fiecare dată și s-a ocupat de imaginea ei atunci când lucrurile păreau să scape de sub control.

Nicoleta Luciu a apelat la numeroase proceduri și intervenții estetice pentru a se menține în formă


Chiar dacă s-a dedicat familiei și a renunțat la cariera sa din televiziune, actorie și muzică, vedeta a continuat să aibă grijă de corpul ei. Cu sau fără atenția publicului, este important ca orice femeie să arate și să se simtă bine cu ea însăși.

Nimeni nu-i poate contesta Nicoletei Luciu calitatea de mamă, dar va trebui mereu să împace această poziție cu cea de divă cu sâni proeminenți, modelați cu bisturiul.
Botox, epilare definitivă, estetică dentară și tratamente faciale, Nicoleta Luciu le bifează pe toate având grijă să nu exagereze și să-și păstreze un look natural, proaspăt și, în același timp, sexy.

Nicoleta s-a mutat definitiv în oraşul în care locuia soţul ei, Zsolt Csergo, în Miercurea-Ciuc. Ea a dorit să fie mai aproape de soţul ei și de cei patru copii, Zsolt jr. şi tripleţii Kim, Karoly şi Kevin.

Sursă foto: Facebook/Instagram
13 Mai 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod