Nicoleta Luciu, înșelată la doar șase luni de la nuntă de bărbatul cu care are 4 copii

Un nou scandal de proporții a invadat presa mondenă de astăzi! Soțul Nicoletei Luciu, Zsolt Csergo a fost fotografiat de paparazzi Ciao în compania unei femei, alta decât soția sa. Toată scena

Un nou scandal de proporții a invadat presa mondenă de astăzi! Soțul Nicoletei Luciu, Zsolt Csergo a fost fotografiat de paparazzi Ciao în compania unei femei, alta decât soția sa. Toată scena s-a petrecut pe un iaht aflat într-un port din Croația.

După o relație de 7 ani care s-a încheiat cu o căsătorie și patru copii, cuplul Luciu-Csergo par să aibă probleme în paradis. La doar șase luni de la căsătorie, soțul Nicoletei Luciu a fost surprins de paparazzi Ciao în compania unei femei de origine maghiară, pe nume Kinga Sebestyen. Conform Acasă TV, citând publicația Ciao, omul de afaceri a participat la o petrecere pe acel iaht, împreună cu Kinga și o altă persoană.

Se pare că, toată acțiunea s-a desfășurat după ce Nicoleta Luciu și cei 4 copii s-au întors în România, iar locația a fost același iaht pe care cei doi și-au petrecut întreaga vară.  De data aceasta, partenera lui Zsolt a fost Kinga Sebestyen, recunoscuta antrenoare de fitness, care le-a antrenat pe surorile Kardashian, Mihaela Rădulescu și pe alte vedete, și care a adus în România sportul Kangoo Jumps.

Imaginile pe care paparazzi le-au surprins sunt destul de clare, Zsolt fiind filmat sărutându-se și dansând cu femeia în vârstă de 38 de ani, pe puntea iahtului de lux. După mai multe pahare, momentele de tandrețe par să se transforme într-un scandal de proporții. Soțul Nicoletei a devenit brusc violent și a început să arunce cu sticle, să țipe și să o agreseze pe Kinga.

Întrebată telefonic despre această situație, Kinga Sebestyen a declarat că a fost pe acel iaht cu Zsolt, dar și cu iubitul ei, și a negat vehement o posibilă relație dintre ea si omul de afaceri.

"Nu ştiu ce legătură am cu Zsolt. Am fost pe iaht cu prietenul meu. Noi am băut acolo. Nu cred", a fost replica presupusei amante, pentru AcasăTV.

Cu câteva zile în urmă, Nicoleta Luciu  susținea sus și tare că singurul lucru peste care nu ar putea trece este infidelitatea, și se arăta foarte mulțumită de relația sa, acordându-i toată încrederea soțului său.

"Nu mi-e frică de alte femei pentru că ştiu ce bărbat am lângă mine. Ştiu că avem o familie frumoasă şi nu mă gândesc la prostii. Nu îi controlez telefoanele şi nu îl bâzâi la cap cu telefoanele. Dacă am vreo urgenţă îi dau un mesaj. Am încredere totală în el.
Nu cred că s-ar risca, însă, dacă îl prind cu alta, divorţez. Nu există ca pentru trei minute de relaxare să dai cu şutul la o familie. Nu aş putea concepe. Cei care reuşesc să facă asta fără să afle nevestele, bravo lor!  Dacă aş suferi, nu aş arăta-o. Nu este vorba că i-aş da lui satisfacţie. Este vorba de mine, ca femeie. Trebuie să fim independente",
spunea vedeta, cu câteva zile în urmă.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod