Infidelitate: Primele declaraţii ale Nicoletei Luciu şi ale lui Zsolt

După ce a devenit un scandal monstru şi a ocupat primele pagini ale ziarelor de ieri, povestea continuă cu declaraţiile celor doi privitor la presupusa relaţie extraconjugală a lui Zsolt cu

După ce a devenit un scandal monstru şi a ocupat primele pagini ale ziarelor de ieri, povestea continuă cu declaraţiile celor doi privitor la presupusa relaţie extraconjugală a lui Zsolt cu Kinga Sebestyen. În timp ce omul de afaceri se scuză şi încearcă să o împace pe Nicoleta, aceasta pare foarte afectată, distantă şi şocată de veste.

În ciuda declaraţiilor sale legate de infidelitatea în cuplu, Nicoleta pare că nu mai are aceeaşi părere. Aflată în faţa faptului împlinit, vedeta a declarat că nu va divorţa şi va păstra familia unită pentru cei 4 copii pe care îi are cu Zsolt.

"Sunt obosită şi epuizată.

Orice femeie care îşi iubeşte soţul trebuie să fie şocată într-o astfel de situaţie. Noi suntem în continuare un cuplu frumos şi fericit pentru copiii noştri. Nu vreau ca ei să simtă ce se petrece, să vadă tensiuni între noi", a spus vedeta pentru Libertatea.

După ce a fost fotografiat pe iaht cu antrenoarea de Kangoo Jumps în timp ce se sărutau şi se certau, Zsolt Csergo nu recunoşte că ar avea o relaţie cu aceasta. Omul de afaceri maghiar nu vrea ca nişte paparazzi să-i distrugă căsnicia, şi susţine că îşi iubeşte soţia foarte mult şi luptă pentru familia sa.

"Cu Kinga nu am nicio relaţie.

Ea este cu prietenul ei acolo. Eram beat, era un party, asta e! Nu ştiu, nu am văzut nicio poză. Nu ştiu, am băut, ne-am certat acolo, Kinga a lucrat la mine la firmă mulţi ani. Ea are o relaţie cu un prieten al meu din Budapesta. Ea a venit cu el acolo. Eu eram singur. Pe cine am bătut eu, oricine, să vină să spună! În viaţa mea nu am bătut pe nimeni. Eram beat, înţelegi? Nu era şi Nicoleta. Eram eu singur beat. Am fost noi trei acolo şi a ieşit o ceartă. Am vorbit cu Nicoleta acum două ore. Era supărată. Eu nu am o relaţie cu Kinga. Poate veni omul de la Budapesta să spună asta.
Eu pe Kinga o ştiu de 30 de ani. Nu am avut o relaţie cu ea niciodată. Şi Nicoleta o cunoaşte"
, a spus Zsolt pentru HappyHour.

După scandal, cuplul Luciu-Csergo a fost fotografiat de paparazzi Libertatea azi-noapte în timp ce se duceau la naşul lor de cununie, Peter Imre, pentru a cere sfaturi în rezolvarea acestei cumpene. Zsolt a aşteptat-o pe Nicoleta cu trandafiri roşi, pe care aceasta i-a acceptat, deşi era vizibil afectată şi îndurerată. Naşul lor s-a arătat optimist şi încearcă să le fie alături şi să-i ajute.

"Familia aceasta va supravieţui şi va trece peste acest moment.

Oamenii aceştia doi sunt finii noştri deoarece îi considerăm oameni de foarte bună calitate. Le suntem alături în momente de turbulenţe. Nicoleta l-a întrebat ce este cu aceste imagini, Zsolt i-a explicat şi totul s-a liniştit. Sâmbătă, vom petrece la tăierea moţului tripleţilor", a declarat Peter Imre pentru Acasă Tv.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod