Bianca Drăguşanu îşi riscă sănătatea pentru 6.000 de euro!

Bianca Drăguşanu este una dintre cele opt vedete care vor concura în toamna aceasta pentru show-ul "Dansez pentru tine!". Din cauza numeroaselor probleme de sănătate cu care roşcata se luptă,

Bianca Drăguşanu este una dintre cele opt vedete care vor concura în toamna aceasta pentru show-ul "Dansez pentru tine!". Din cauza numeroaselor probleme de sănătate cu care roşcata se luptă, competiţia va fi o încercare grea pentru aceasta în ciuda entuziasmului pe care îl arată.

Vedeta a intrat în concurs fără a se gandi la repercusiuni, miza fiind una foarte mare, 6.000 de euro lunar. În ciuda problemei sale cu piciorul stâng care a început de la vârsta de 18 ani, roşcata tace şi suportă toate chinurile la care este supusă.

Pentru că la vârsta majoratului a fost la un pas de a-şi pierde piciorul, iar anul trecut a trecut printr-o operaţie tot din această cauză, Bianca pare că cedează din nou din cauza repetiţiilor de la "Dansez pentru tine!".

"Am avut mari probleme cu piciorul, am avut o infecţie, iar medicii au pus-o pe mama să semneze că îmi amputează piciorul. Când am auzit, i-am spus mamei că mai bine mor decât să mi-l taie. Am avut ambiţia de a lupta cu boala"
, a spus Bianca pentru Libertatea.

Optimistă şi luptătoare, Drăguşanca nu cedează şi spune că îşi doreşte foarte mult să caştige.

"Pregătirile pe care le fac îmi produc o satisfacţie imensă. Mă simt foarte bine după ele, chiar dacă uneori sunt extenuată. Şi am făcut multe vânătăi, încă n-am avut timp să le număr. Simt adesea dureri la piciorul operat, însă dorinţa mea de a duce la bun sfârşit acest vis nu mă împiedică să lupt pentru ceea ce-mi doresc", a mai declarat vedeta.

Pentru a o încuraja, două personaje importante din viaţa vedetei au apărut în peisaj cu acest prilej, Cătălin Botezatu şi Adrian Cristea.

"M-a sunat şi Cătălin Botezatu să-mi ureze baftă şi să-mi spună că mă susţine"
, a declarat Bianca pentru Click.

Şi chiar dacă a avut o idilă, nici Cristea nu se lasa mai prejos, iar Bianca pare că a trecut peste infidelităţile lui şi se bucură că o susţine. "Adrian e alături de mine şi mă încurajează mereu. Mă susţine în orice pas al carierei mele, aşa cum a făcut-o şi până acum", spune Bianca.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod