Cum arată actorii din „Titanic“ după 26 de ani de la marele succes

Vedetele din „Titanic“, una dintre cele mai populare producții de la Hollywood, s-au schimbat mult în ultimele două decenii.

Oricât de mult timp ar trece, există fapte și lucruri care nu se vor schimba niciodată. De exemplu, scufundarea Titanicului sau succesul uriaș obținut de filmul cu același nume. Filmul a fost atât de bun, încât pe mulți îi afectează chiar și acum la fel de mult ca la momentul lansării.

Dar adevărul este că, pe lângă efectul lacrimogen, nu totul rămâne neschimbat: actorii din acest film arată altfel acum, la 26 de la lansarea filmului. Bright Side face o incursiune în trecut și ne readuce în prezent, dezvăluind ce mai fac acum vedetele care au contribuit la succesul imens de care s-a bucurat "Titanic".

1 din 14

Leonardo DiCaprio (Jack Dawson)

DiCaprio a cucerit foarte mulți fani cu rolul lui Jack Dawson, dar prestația lui nu a convins juriul premiilor Oscar. Abia după 18 ani a reușit să obțină trofeul râvnit, pentru rolul din "The Revenant". Cel mai recent film în care a jucat alături de Brad Pitt, "Once Upon a Time in Hollywood", regizat de Tarantino, s-a bucurat de aprecieri unanime și i-a adus încă o nominalizare la Oscar.
Cât privește viața lui personală, DiCaprio are o relație cu un model argentinian, Camila Morrone.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod