Cornel Ilie, de la Vunk, este alături de Ioana, fetiţa care suferă de o boală genetică foarte rară

„Totul pentru dans“, spectacolul caritabil organizat pentru a o ajuta pe Ioana-Diana Niţă, micuţa în vârstă de 3 ani care suferă de distrofie neuroaxonală infantilă, a reuşit să strângă multe vedete care au donat bani.
Spectacolul a avut loc în acest weekend şi a fost susţinut de Andra (14 ani) şi Răzvan Gogan (11 ani), care au intrat în Cartea Recordurilor, la secţiunile „Cel mai mare număr de albume lansate de către un copil“ şi „Cel mai lung concert susţinut de un copil“. Printre cei prezenţi s-au aflat şi Cornel Ilie, Giulia Nahmany şi Monica Iagăr, care au fost impresionaţi de povestea micuţei Ioana, dar şi de iniţiativa Andraei şi a lui Răzvan de a organiza un concert caritabil.

Citiţi şi:

Concert caritabil cu Andra şi Răzvan Gogan, doi copii de Cartea Recordurilor

 
Deşi avea o zi plină de evenimente, Cornel Ilie a venit să doneze pentru Ioana şi să o cunoscă personal.
În ceea ce priveşte prestaţia Andrei şi a lui Răzvan, solistul trupei Vunk a fost plăcut surprins de aceştia şi a cumpărat cel mai recent CD al lor.
 
Giulia Nahmany a venit la eveniment impreuna cu fetita ei Caroline . Frumoasa mamica a cumparat si ea un CD cu muzica pentru copii semnat Andra si Razvan Gogan alaturandu-se astfel cauzei umanitare.
19 Martie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod