Copil de vedetă: Fiica Madonnei e îngrozită de mesajele sexuale ale cântecelor vedetei

Artista în vârstă de 56 de ani a recunoscut într-un interviu că fiica sa de 18 ani nu se poate obişnui cu sexualitatea explicită a noului său album.

Madonna ştie bine că activitatea sa artistică depăşeşte unele limite. Dar asta nu înseramnă că dă înapoi; nici măcar pentru faptul că fiica ei mai mare, Lourdes, a început să se simtă stânjenită de sexualitatea tot mai directă a muzicii sale.

Nu fac decât să îi cer fiicei mele să ia decizii înţelepte şi să facă lucruri cu moderaţie şi să încerce să nu amestece băuturile alcooliceMadonna
Într-un interviu acordat emisiunii "Today Show", realizată de Carson Daly, vedeta a spus că toţi cei patru copii ai săi - David şi Mercy, în vârstă de nouă ani, Rocco, în vârstă de 14 ani şi Lourdes, 18 ani - reacţionează diferit la muzica ei, însă fiica sa mai mare are cele mai mari probleme de adaptare.
"Lui Rocco nu-i pasă. Muzica trece pe deasupra lui. Iar ceilalţi doi mai mici nu sunt încă pe frecvenţa asta. Dar Lo e îngrozită. Ea vrea doar să fiu mama ei", a spus Madonna.

"De fiecare dată când copiii mă vizitau la studio se nimerea să lucrez la o piesă despre sex, Iar eu trebuia să-i ţin afară şi să le zic că vin imediat", a adăugat ea, referindu-se la două piese mai îndrăzneţe de pe noul ei album, "Rebel Heart".

Deşi nu are de gând să-şi schimbe stilul, vedeta în vârstă de 56 de ani a precizat că prioritatea sa rămân copiii ei.
De altfel, pe conturile sale de pe platformele de socializare Madonna a postat numeroase imagini din spatele scenei, în care poate fi văzută alături de copiii ei, notează cotidianul britanic Daily Mail.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mario pe 12 Mar 2015, 18:25
    illuminati

    normal ca trebuie sa mai scoata si cate un volum si despre sex... ca doar e o unealta a celor `iluminaţi`... manipulare prin muzică.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod