Copil de vedetă: Fiica Madonnei e îngrozită de mesajele sexuale ale cântecelor vedetei

Madonna a recunoscut că fiica sa adolescentă este stânjenită de mesajul sexual al melodiilor sale


De-a lungul timpului, artista nu a ascuns că trebuie să facă un "balet" dificil şi riscant între activitatea profesională şi viaţa de familie. "Cu cât ai mai mulţi copii, cu atât ai mai multe responsabilităţi, cu atât de temi mai mult de trecerea timpului, jonglezi cu mai multe mingi deodată şi te gândeşti: <<Of, Doamne, cum o să mă mai descurc cu toate astea?>>.

Înţelegeţi ce spun?", a declarat Madonna.

De fiecare dată când copiii mă vizitau la studio se nimerea să lucrez la o piesă despre sex, Iar eu trebuia să-i ţin afară şi să le zic că vin imediatMadonna
Cântăreaţa americană reuşeşte însă să facă faţă provocărilor din viaţa ei şi se dedică celor patru copii pe cât posibil. În noiembrie ea şi-a dus copiii într-o călătorie în Malawi, ţara din care i-a adoptat pe Mercy şi David, iar în ianuarie familia a făcut o excursie la schi, relatează Daily Mail.

În plus, relaţia ei cu Lourdes funcţionează perfect.
În interviul acordat emisiunii "The Jonathan Ross Show", care va fi difuzat pe 14 martie de televiziunea britanică ITV, Madonna a dezvăluit că i-a dat trei sfaturi adolescentei. "Încearcă să faci totul cu moderaţie. Încearcă să nu-ţi omori toţi neuronii. Şi încearcă să termini şcoala", a spus ea.

Cântăreaţa a vorbit despre piesa sa intitulată "Devil Pray", ale cărei versuri fac referire clară la consumul de droguri ("we can get high, we can get stoned, we can do Es, we can do acid"), şi a declarat că ea nu se droghează, pentru că nu îi place, dar că nu le-ar putea spune copiilor săi să nu încerce aceste substanţe.
"Nu sunt un mare fan al drogurilor. Pur şi simplu nu mi se potrivesc. În cele câteva ocazii în care am încercat droguri, acum mulţi, mulţi ani, pur şi simplu nu mi-a plăcut. Voiam să scap de substanţele astea din mine. Am început să beau foarte multă apă gândindu-mă că aşa efectul lor se va termina", a mărturisit Madonna.

"Nu fac decât să îi cer fiicei mele să ia decizii înţelepte şi să facă lucruri cu moderaţie şi să încerce să nu amestece băuturile alcoolice", a spus cântăreaţa în vârstă de 56 de ani.
"Nu voi spune «Nu, nu face asta», pentru că este absurd. Şi nu e nici corect. Da, eu m-am drogat", a continuat Madonna.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mario pe 12 Mar 2015, 18:25
    illuminati

    normal ca trebuie sa mai scoata si cate un volum si despre sex... ca doar e o unealta a celor `iluminaţi`... manipulare prin muzică.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod