Clauza bizară pe care Jennifer Lopez a inclus-o în contractul prenupțial cu Ben Affleck la prima lor logodnă

După ce în luna aprilie a acestui an și-au anunțat logodna, Ben Affleck și Jennifer Lopez s-au căsătorit în secret, în Las Vegas. Însă nu a fost prima dată când cei doi s-au pregătit pentru nuntă.
In anul 2002, dupa ce Affleck a cerut-o in casatorie pe Jennifer, se pare ca a existat o clauza ciudata in contractul lor prenuptial.

Desi relatia lor s-a incheiat inainte de a se ajunge la casatorie, cuplul anuland logodna in 2003, cu doar cateva saptamani inainte de nunta, nimeni nu a uitat de regula bizara pe care Lopez a dorit ca Affleck sa o respecte.

Potrivit publicatiei Marca, la prima lor logodna Jennifer i-ar fi cerut lui Ben, prin intermediul contractului prenuptial, ca ei doi sa aiba relatii sexuale de cel putin patru ori pe saptamana.
Iar unele surse citate de Insider sustin ca aceasta regula neobisnuita ar fi fost inclusa si in contractul prenuptial pe care ei l-au semnat inainte de a se casatori in Las Vegas.

Potrivit Daily Mail, contractul din 2003 dintre Lopez si Affleck ar fi inclus si o clauza cu privire la infidelitate, care ar fi fost introdusa dupa ce actorul se pare ca a petrecut o noapte alaturi de unele stripteuze. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod