Chef Florin Dumitrescu, pus la zid. 3 persoane care îl atacă!

Trecea lui Florin Dumitrescu de la Antena 1 la Pro TV pare să scoată la iveală detalii neştiute până acum despre celebrul bucătar. Zilele trecute, mai multe persoane, printre care foşti şefi de-ai lui Florin Dumitrescu au lansat atacuri dure la adresa juratului de la „Hell's Kitchen“.
1 din 5

Este considerat un bucătar submediocru

Horia Constantinescu, acţionar al clubului Bonton Palace şi cel care i-a fost şef lui Florin Dumitrescu la început de carieră, l-a atacat în termeni duri pe bucătar.

„Pletosul cu limbaj şi atitudine de caid (n.r. - tiran), parcă Florin, a lucrat şi pe la noi, cu ani în urmă, iar ca bucătar era submediocru. A lucrat şi în alte restaurante conduse de cunoscuţi de-ai noştri, acelaşi rezultat“, a scris Horia pe pagina de Facebook.

Mai mult, acesta a afirmat că l-a dat afară pe Florin Dumitrescu deoarece acesta nu ştia să prepare o omletă. „În ultimii 10 ani, el a schimbat 30 de cârciumi. Eu l-am angajat ca ajutor de bucătar în urmă cu vreo opt ani. L-am dat afară pentru că nu ştia bucătărie, nu are prea mari legături cu zona asta. Nu făcea decât să-şi jignească toţi colegii şi de aici mi-a venit ideea să-l pun pe el singur să facă o omletă, să vedem care pe care. A făcut aşa, o balmatucă de ou. El nu e chef, el e şeful măscăricilor. A stat puţin la noi, apoi s-a dus la un bar“, a afirmat Horia Constantinescu.
26 Septembrie 2014
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • luchik pe 26 Sep 2014, 10:02
    Bravo lui!

    Si care este cu adevarat motivul pt care se tot leaga de el? Sunt invidiosi,sunt gelosi pe reusita lui? El a reusit sa iasa din umbra in care si acum sunt multi ca el si de asta se tot leaga de el? Cine il apreciaza cu adevarat nu se uita "in gura" unor astfel de stiri....

    4
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod