Cezar Ouatu si Cat Music lanseaza albumul "The Voice of Love"

THE VOICE OF LOVE, albumul de debut in lumea POP OPERA al artistului, contine teme din filme de dragoste celebre, arii de opera prelucrate in stilul pop, o orchestratie inedita pentru piesa "Who wants to live forever", dar si single-ul "Painful love".
Albumul "The Voice of Love" este un produs 100 % romanesc si exprima dorinta lui Cezar de a-si transpune vocea unica si flexibila in cele mai variate stiluri muzicale: opera, pop-opera, jazz, dance, latino şi rock-simfonic. O calatorie imaginara in timp, care spune povestea unei iubiri sacrificate artei si succesului personal si care ilustreaza cele mai frumoase coloane sonore din filme celebre precum "Cinema Paradiso", "The Mission" (Nella Fantasia), "The Godfather" (Parla piu piano) sau "Romeo and Juliet" (A Time for Us).

In plus, albumul contine si piese cunoscute, inregistrate intr-o orchestratie moderna, realizata de catre compozitorul Andrei Tudor, cum ar fi aria "Lascia ch io pianga" (Handel), "Who Wants to Live Forever" (Queen), "Historia de un Amor", "When I Fall in Love" (Nat King Cole)  si "You Raise Me Up”.
Fiecare secventa a albumului contrapune tristetii, speranta si increderea in miracolul iubirii. Cele doua single-uri originale ale colectiei ”Painful Love” si "Amore” incheie intr-un ton echilibrat si optimist.

"The Voice of Love” promite succesul pentru toti cei implicati, CAT MUSIC, echipa artistica, publicului meloman si fundamenteaza calitatea de star internaţional a lui Cezar. Albumul "The Voice of Love” reprezinta pe insusi Cezar, reflecta sentimentele sale, arta şi dedicaţia lui fata de public si este, mai presus de toate, o declaratie dedicata dragostei absolute si tuturor celor care iubesc si sunt iubiti.

CEZAR OUATU, supranumit THE VOICE pentru vocea sa exceptionala si unica in lume, abordeaza si imbina spectaculos, in acelasi repertoriu, opera, pop, jazz si muzica traditionala.

Carismatic, romantic, dinamic si seducator, Cezar a colaborarat, in 2013, cu Andrea Bocelli si Angela Gheorghiu.
Un contratenor clasic – crossover, inzestrat cu o voce unica si flexibila, care ii permite sa abordeze spectaculos genuri muzicale diferite: opera, pop-opera, jazz, dance, latino şi rock-simfonic, Cezar este o prezenta magica pe scena, un interpret complex, adulat de zeci de mii de fani din intreaga lume si aflat in cautarea echilibrului perfect intre emotie si performanta artistica.

Cezar a reprezentat Romania la Eurovision 2013, cu piesa "It’s my life” si s-a clasat in topul preferintelor publicului european, inregistrand cea mai rapida ascensiune artistica, premiata si elogiata de presa internationala.
15 Aprilie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod