Celine Dion se confruntă cu o afecțiune misterioasă: Și-a anulat concertele până în martie 2022

Celine Dion și-a anulat recitalurile pe care trebuia să le susțină în lunile noiembrie, ianuarie și februarie la sala The Theatre din cadrul Resorts World din Las Vegas, Statele Unite.
Cântăreața canadiană se confruntă spasme musculare dureroase care o împiedică să urce pe scenă.

Revenirea sa în Las Vegas a fost amânată pe o perioadă nedefinită din cauza unor „simptome medicale neprevăzute” care includ spasme musculare, se arată în declarația oficială trimisă de reprezentanții săi, citată de People.

Celine, în vârstă de 53 de ani, a declarat că „are inima frântă” din cauza faptului că trebuie să amâne concertele pe care ar fi trebuit să le susțină la hotelul din Las Vegas inaugurat în luna iunie a acestui an.

Starul va trebui să renunțe la 21 de recitaluri programate în perioada 5-10 noiembrie și 19 ianuarie - 5 februarie pentru că suferă de „spasme musculare severe și persistente”, care o împiedică să cânte.

Citește și: Traumele unei fete bogate. Paris Hilton vrea să schimbe legile după ce a fost umilită și agresată în centrele pentru adolescenți


Deși este evaluată și tratată de echipa sa medicală, spasmele musculare nu i-au permis cântăreței să participe la repetițiile pentru show-urile programate.

„Inima mea este frântă din această cauză. Eu și echipa mea am muncit la noul show în ultimele opt luni și nu pot exprima în cuvinte cât de mult mă întristează faptul că nu vom putea începe în noiembrie.
Partenerii mei de la Resorts World Las Vegas și AEG au muncit mult să pregătească această nouă sală, care este minunată”, a declarat Celine Dion.

„Mă simt atât de prost că îi dezamăgesc și îmi pare foarte rău că îmi dezamăgesc toți fanii care și-au făcut planuri să vină în Las Vegas. Acum trebuie să mă fac bine. Vreau să trec peste asta cât de repede pot”, a adăugat artista.

John Meglen, președintele companiei AEG, care organizează evenimentele, a declarat că noile date ale concertelor vor fi anunțate atunci „când Celine este pregătită”.

„Celine este ca un membru al familiei pentru noi și cel mai important lucru acum pentru ea este să se concentreze asupra sănătății.
În cei 20 de ani de relație de prietenie cu Celine am învățat în mod clar cât este de dedicată și perseverentă, dar și că este cel mai fericită atunci când se află pe scenă și face ceea ce îi place cel mai mult - să cânte pentru fanii săi”, a spus organizatorul.

Fanii artistei au reacționat imediat la postarea în care ea a anunțat că are probleme de sănătate. 

„Te iubim! Te rog odihnește-te și fă-te bine!”, a scris un follower pe Instagram. 

„Trimit către tine multă iubire, lumină și energie vindecătoare.
Te iubim!”, a scris un alt fan.

Celine nu a dezvăluit de ce afecțiune suferă sau care este cauza spasmelor musculare cu care se confruntă.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
20 Octombrie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod