Cele trei femei de la Campionatul European 2008

Din echipa de 60 de profesionisti pe care TVR a trimis-o la Campionatul European 2008, fac parte si trei femei reporter: Anda Banu, Dochita Mosoianu si Roxana Popescu...
Din echipa de 60 de profesionisti pe care TVR a trimis-o la Campionatul European 2008, fac parte si trei femei reporter: Anda Banu, Dochita Mosoianu si Roxana Popescu, prezente mai putin obisnuite la un astfel de eveniment.

Pentru inceput, trebuie sa stii cu ce se va ocupa fiecare dintre ele in aceasta deplasare: Anda Banu va transmite informatii despre nationala Romaniei, dupa cum a declarat pentru Eva.ro: "Ma ocup exclusiv de echipa nationala a Romaniei, care ajunge in Elvetia cu cinci zile inainte de primul meci, cel cu Franta, de pe 9 iunie. O sa fim doua echipe complete - cu reporter, cameraman si conducator auto, care ne vom ocupa, de dimineata pana seara, de nationala lui Piturca."

Dochita Mosoianu ne va informa in legatura cu tot ce se intampla in "tabara" Italiei, iar Roxana Popescu ne va tine la curent cu detalii despre nationala Olandei.

Iata ce ne-au marturisit cele trei reporterite inainte de a pleca la Campionatul European 2008:

Cat timp veti sta departe de tara?


Anda Banu: In prima faza, voi fi plecata 20 de zile. Daca Romania trece de grupa, sederea noastra se va prelungi.
Totul depinde de performanta nationalei.

Dochita Mosoianu:
Voi sta o luna de zile.

Roxana Popescu:
Sunt plecata 18 zile.

Cu ce ganduri mergeti acolo?


Anda Banu: Ne dorim din suflet sa ne facem treaba profesionist, sa reusim sa aducem in casele romanilor exact realitatea din Elvetia, dar si culisele echipei Romaniei, in cazul meu. Sper ca Romania sa treaca de grupe si sa fie surpriza placuta de la aceasta editie.

Dochita Mosoianu:
Sa stau cat mai mult acolo cu nationala Romaniei, pana in finala, daca se poate.

Roxana Popescu:
In primul rand, vrem sa aducem Euro 2008 in casele celor ce ne urmaresc; promitem sa fim pretutindeni si sa-i "mutam" pe tricolori cat mai aproape de telespectatori.
Ne propunem sa fim mereu primii, cu cele mai calde stiri si interviuri inedite. Mergem sa purtam noroc nationalei!

Ce veti avea de facut, mai exact, in timpul campionatelor? Care va fi programul vostru propriu-zis?


Anda Banu:
Eu si colegul meu, Alexandru Sabau, vom sta in permanenta langa nationala Romaniei. Vor exista foarte multe transmisii live, vom participa la antrenamente, vom intra in direct in toate Jurnalele de stiri si Sport, vom realiza interviuri in exclusivitate, reportaje, materiale speciale din cantonamentul reprezentativei conduse de Piturca. Nici nu vreau sa ma gandesc la programul meu la Euro...

Dochita Mosoianu: In prima faza, o sa urmaresc minut cu minut nationala Italiei, adversara Romaniei in grupa.
Antrenamente, interviuri, meciuri, transmisiuni in direct, stiri...

Roxana Popescu:
Eu o sa ma ocup de reprezentativa Olandei.

Va este teama? Totusi, sunteti trei fete intre atatia barbati...


Anda Banu: Lucrez pe acest domeniu de 10 ani. Nu mi-e teama decat de Dumnezeu. Am nimerit in scandaluri, in batai intre suporteri, in schimburi de injuraturi... experienta e vasta. De multa vreme, conceptul de "femeie in fotbal" nu mai e uzitat in Romania. Ne "batem" de la egal cu baietii. Cel putin in cunostinte despre fotbal si in realizari profesionale.

Dochita Mosoianu: Intre atatia barbati sa-ti mai fie teama?! Mai sunt fete si la alte televiziuni, ziare, chiar in delegatiile echipelor nationale, nu suntem doar intre barbati...

Roxana Popescu: Teama?! Poate doar ca, la un moment dat, se va termina si acest Campionat European.
Speram ca pentru noi, romanii, sa se intample cat mai tarziu...
 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • carmen pe 5 Ian 2010, 17:45
    Iata cum arata o prezentatoare de sport

    Fetele acestea nu au ce cauta la tv dupa mine. Iata cum arata la spanioli o prezentatoare de sport. Se numeste Sara Carbonero. http://www.youtube.com/watch?v=QoutqCK4qR8 http://images.google.ro/images?hl=ro&source=hp&q=sara+carbonero&gbv=2&aq=0&oq=sara+car

    0
    0

  • aurelian pe 7 Dec 2009, 14:43
    eu le cunosc

    Anda Banu s-a batut cu Ioana Cosma pe Robert Nita, fost la Rapid, pentru ca ala le-o tragea la amandoua in acelasi timp. O tarfa si o dobitoaca in acelasi timp. Si-a dorit cu disperare un fotbalist dar n-a luat-o niciunul si a ajuns fata batrana. E disperata sa fie vedeta, are niste basini si rautati ceva de speriat si e invidioasa pe tate colegele frumoase, incearca sa le sape cat poate. E infecta.

    0
    0

  • eu pe 28 Nov 2009, 00:57
    4 destepti

    deci...unu, doi , trei, patru destepti au comentat fara rost..unu la mana. tatal andei nu e ceva sef pe la tvr cluj, doi la mana anda a mancit 10 ani in tvr vai de mama ei cum nici unu nu ati fi in stare, trei la mana...cati le cunoasteti pe fetele astea personal?

    0
    0

  • relu pe 23 Oct 2009, 15:17
    Vai mama lor

    Mie toate mi se par urate si foarte proaste, toate disperate dupa bani si fotbalisti. Sarmanele o sa moara fete batrane.

    0
    0

  • bogdan radu pe 11 Apr 2009, 01:22
    super-reporteritele tvr

    anda banu, pe numele adevarat laura ruxandra banu, e cea mai mare tarfa; un caracter infect si urata ca foamea. dochita e raraita de nu intelegi nimic din ce zice, si pe langa ioanitoaia a mai trecut prin o gramada de paturi. roxana pare frumusica, isteata si are o moaca inocenta, dar aparentele pot insela; de ea inca nu s-a auzit nimic, dar nu e timpul pierdut

    0
    0

  • carmen pe 29 Mar 2009, 16:37
    Ziariste??? Sau tar_fele fotbalistilor?

    Astea sunt ziariste? Cum au ajuns? Anda Banu e adusa de tasu, sef pe la TVR Cluj, varza sarmana. Dochita Mosoianu e fosta amanta a lui Ioanitoaia, iar Roxana Popescu o parapanta.

    0
    0

  • sergiu pe 30 Iul 2008, 16:37
    Penibila Anda Banu

    Cea mai stramba este Anda Banu, Roxana Popescu mi se pare ok, Dochita chiar se pricepe la fotbal.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod