Cele mai amuzante 10 fotografii cu Kit Harington și Emilia Clarke. Așa cum nu i-ai mai văzut!

După nebunia generată de scena de dragoste dintre Jon Snow și Daenerys în celebrul serial ”Game of Thrones”, trebuie să-i vezi pe cei doi actori și în câteva ipostaze amuzante!
Kit Harington și Emilia Clarke au generat o întreagă isterie de câteva zile, după ce a apărut ultimul episod din sezonul 7 al celebrului serial ”Game of Thrones”. Scena de amor, care a fost atât de îndelung dezbătută de toată lumea, a fost punctul culminant al episodului, însă acum fanii mai ai de așteptat mai mult de un an de zile până la apariția următorului sezon.

Cei doi actori care interpretează rolurile lui Jon Snow și Daenerys Targaryen, adică Kit Harington și Emilia Clarke sunt foarte buni prieteni.
Dacă până acum te-ai obișnuit să-i vezi doar costumați în personajele pe care le interpretează în serial sau la premierele fastuoase, trebuie să-i vezi și în aceste ipostaze foarte amuzante.

Potrivit celor mai recente date, cel de-al şaptelea sezon al serialului ”Urzeala tronurilor/ Game of Thrones” şi ultimul episod al acestuia au înregistrat audienţe-record în Statele Unite ale Americii, cu o medie de 31 de milioane de spectatori pe episod, respectiv 16,5 milioane de spectatori care au urmărit show-ul în direct sau în reluare la televizor, dar şi prin streaming, informează The Hollywood Reporter.

Audienţa serialului ”Game of Thrones” a crescut la fiecare sezon.
 Serialul se va încheia cu cel de-al optulea sezon, care va avea şase episoade, cu unul mai puţin decât cel de-al şaptelea sezon.
29 August 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod