Cel mai mediatizat cuplu din lume: Kim Kardashian şi Kanye West. Imagini inedite

După o lungă prietenie care a durat ani, Kim şi Kanye au recunoscut că se iubesc, devenind astfel unul dintre cele mai vânate cupluri în presă. Kim Kardashian, 32 de ani, şi Kanye West, 36 de ani, au o relaţie de la începutul lui 2012 şi, de sâmbătă, 15 iunie, cei doi sunt părinţi. Kim a născut la Cedars-Sinai Medical Center, un spital care a fost ales de mai multe vedete precum Britney Spears, Victoria Beckham şi Jessica Simpson. Frumoasa brunetă a adus pe lume o fetiţă.

La începutul acestei luni, Kim a devenit din nou o femeie liberă, după ce divorţul de fostul ei soţ, jucătorul de baschet Kris Humphries, a fost finalizat. Acesta este cel de-al doilea divorţ pentru vedetă. Bruneta a mai fost căsătorită timp de patru ani cu producătorul muzical Damon Thomas, de care s-a despărţit în 2004.

Povestea de dragoste dintre Kim şi Kanye pare cu mult înainte ca cei doi să-şi recunoască relaţia, când Kim avea o relaţie cu Kris Humphries. Cântăreţul şi-a declarat sentimentele pentru Kim într-una dintre piesele sale. În "Theraflu", rapperul spune: "Recunosc că m-am îndrăgostit de Kim... Cam în acelaşi timp în care ea s-a îndrăgostit de el.... Nu-i nimic fetiţo, fă ceea ce trebuie să faci.... Din fericire, nu i-am cerut lui Jay să îl dea afară din echipă" (West se referă la bunul său prieten prezentatorul TV Jay Leno, care deţine The New Jersey Nets, echipa în care joacă Kris Humphries, fostul soţ al vedetei).

Cunoscut drept unul dintre cele mai stilate cupluri, Kim şi Kanye ne-au încântat de-a lungul relaţiei cu apariţii fashion, stilul actriţei de reality show îmbunătăţindu-se considerabil de la începutul relaţiei. Iată câteva dintre imaginile în care cele două vedete îşi arată dragostea.
1 din 20

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Mentosana pe 20 Iun 2013, 21:54
    Stiai ca poti face videochat fara sa te dezbraci in fata camerei?

    Stiai ca poti face videochat fara sa te dezbraci in fata camerei? Daca esti interesata sa faci bani pe net fara sa te dezbraci arunca o privire aici. http://camgirlsfan.blogspot.ro/2013/06/videochat-nonadult.html

    0
    0

  • Cristina pe 18 Iun 2013, 18:36
    Sunteti patetici

    Ce e asa inedit aici ?? Ati vrut doar sa ne pacaliti, sa credem ca aveti poze cu copilul...Patetic !

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod