Ce fac acum femeile din viaţa condamnaţilor din fotbal ajunşi la închisoare?

După ce George Copos, Mihai Stoica, Gică Popescu, Ioan Becali, Victor Becali, Cristi Borcea, Jean Pădureanu şi Gigi Neţoiu au ajuns la puşcărie, femeile din vieţile lor au rămas „stăpâne“ peste casele şi averile celor opt oameni din fotbal.

În primele ore şi zile după ce afaceriştii au ajuns la puşcărie, nevestele, mamele, surorile, amantele şi copiii au fost surprinşi de paparazzi pe stradă, cu feţele vizibil afectate de durere şi de orele nedormite. Fotografiile arătau durerea prin care trec acum familiile oamenilor de fotbal, fiind clar că niciunul dintre cei opt inculpaţi nu se aştepta să ajungă după gratii.

Gigă Popescu a fost vizitat joi de Luminiţa, soţia lui, la penitenciarul Rahova, acolo unde închis alături de Mihai Stoica, Gigi Neţoiu şi George Copos. Luminiţa a ieşit din penitenciar îngândurată, după două ore, femeia nereuşind să-şi ascundă lacrimile din ochi. Ea a refuzat să dea declaraţii deoarece nu se simţea în stare, însă a afirmat că Gică se simte bine şi s-a acomodat condiţiilor din închisoare.

„Probabil că sunt cele mai cumplite lucruri care se pot petrece în viaţa unui om. Nu merita să i se întâmple lui şi familiei lui un astfel de lucru. Oricum, ambele segmente sunt efectiv distruse, şi el, şi familia.

El are părinţii la Calafat, are copiii, soţia... Eu ştiu că erau distruşi, terminaţi“, a spus Ion Crăciunescu, despre Gică Popescu.

Sora fraţilor Becali va avea grijă de averea familiei


Cu toate că au afirmat mereu în public că sunt nevinovaţi şi că nu vor ajunge la închisoare, se pare că fraţii Becali s-au gândit serios şi la varianta în care vor ajunge la închisoare, notează Cancan. Cu o zi înainte de a fi închişi, Victor şi Ioan Becali şi-au strâns familia şi au decis că cea care se va ocupa de afaceri şi de casă de acum înainte va fi Mariana, sora lor.

După ce s-au decis ca Mariana să se ocupe de afacerile familiei, Victor Becali a sunat-o şi pe fiica lui, aflată la studii în Germania, şi a anunţat-o că, dacă va ajunge la puşcărie, ea trebuie să se întoarcă de urgenţă în ţară. Se pare că fata lui Victor Becali va conduce, alături de Mariana, o parte din afacerile tatălui şi.



Paparazzi de la Click au reuşit să le fotografieze pe Cristiana şi Alexandra Copos, soţia şi fiica lui George Copos.

Ele au ieşit triste şi îngândurate din casă, cele două fiind foarte afectate că George Copos va sta aproape patru ani după gratii.

Se pare că de avere lui George Copos, estimată la 120 de milioane de euro, se va ocupa Alexandra, care s-a ocupat şi în trecut de unele afaceri ale familiei.

Fiica lui Mihai Stoica, consolată de prieteni


Jale mare este şi în familia lui Mihai Stoica, fostul manager general de la Steaua. Teodora Stoica, fiica lui Mihai Stoica, pare să fi stârnit îngrijorarea prietenilor ei apropiaţi, notează ziarul Click.

Pe reţelele de socializare au apărut comentarii de îmbărbărare, care s-o ajute pe Teodora să treacă peste această perioadă grea. Tânăra în vârstă de 19 ani a fost sunată şi de fostul ei iubit, Marius, fiul lui Vasile Turcu. Deşi cei doi nu mai formează un cuplu, se pare că băiatul vrea să-i fie aproape fostei lui iubite şi a consolat-o pe aceasta.

Mihai Stoica a divorţat anul trecut de Corina, după 20 de ani de căsnicie, majoritatea bunurilor şi averii rămânând la fosta lui soţie.

Se pare că aceasta a fost o mişcare înţeleaptă a lui Stoica, fostul manager general de la Steaua despărţindu-se de soţie special pentru a-şi proteja averea, pe care urma să i se pună sechestru pentru recuperarea prejudiciului din „Dosarul Transferurilor“.



Cristi Borcea pare a avea cele mai multe bătăi de cap din închisoare. El a lăsat afară o soţie, Alina, cu care are un băieţel, pe George Alexandru (2 ani), o fostă nevastă, Mihaela, cu care are trei copii - Patrick, în vârstă 16 ani, şi gemenii Antonia Melissa şi Mihai Angelo, în vârstă de 11 ani - dar şi o amantă, Simona Dana Voiculescu. Cu aceasta, fostul dinamovist are o fetiţă în vârstă de 7 ani, Carolyn Christine, notează Click.

Se pare că de averea lui Borcea se va ocupa, în mare parte, fosta soţie, care deja îi administra unele firme. Mihaela nu este însă singura femeie din viaţa lui Borcea care trebuie să aibă grijă de averea acestuia. De unele firme se pare că se va ocupa mama afaceristului, Elena Borcea, în timp ce de alte afaceri se va ocupa actuala lui soţie, Alina, care va fi ajutată de familia ei.

Averea lui Neţoiu, pe mâinile fostei iubite?


Ecaterina Neţoiu, cea care i-a devenit soţie în urmă cu doar câteva luni lui Gigi Neţoiu, şi care are un copil în vârstă de o lună cu omul de afaceri, a fost devastată de durere şi nu a ieşit aproape deloc din casa din Mogoşoaia, în care locuia alături de fostul şef de la Dinamo.



Ecaterina s-ar putea ocupa în continuare de afacerile lui Gigi Neţoiu, însă există voci care afirmă că Luchi Georgescu, fosta iubită a lui Neţoiu, ar putea avea grijă de averea afaceristului. Cu toate că Neţoiu şi Luchi nu mai sunt în relaţii foarte apropiate, prietenii fostului om de fotbal spun că cei doi au avut afaceri profitabile împreună, iar din această cauză Luchi s-ar putea ocupa de averea acestuia.

7 Martie 2014
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • angela pe 8 Mar 2014, 03:46
    niste inculte parvenite

    Fata lui Copos este imbracata ca o colhoznica

    1
    0

  • varcu_gigi pe 7 Mar 2014, 01:23
    Mare deranj !

    O sa faca mucegai.Ba poate o sa moara si de foame.Voi cam puneti intrebari de neam prost.

    5
    0

  • angela pe 7 Mar 2014, 00:38
    vai vai

    ce mila mi-e de voi parvenitelor

    8
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod