Ce combinaţii ciudate fac vedetele ca să slăbească?

Unele vedete recurg la combinaţii ciudate ca să slăbească, fie pentru anumite roluri din filme sau pur şi simplu pentru că şi-au dorit să scape rapid de kilogramele în plus.


Madonna consideră că se satură doar cu mirosul mâncărurile pe care le găteşte, în vreme ce Christina Aguilera combină doar alimente de aceeaşi culoare ca să scape rapid de kilogramele în plus. Reese Witherspoon a recurs la piureurile pentru bebeluşi ca să scape de kilogramele acumulate în timpul sarcinii.

Chiar dacă sunt ciudate aceste combinaţii, se pare că în unele cazuri au dat rezultate, chiar dacă efectul a fost unul pe moment, deoarece nu aveau cum să continue cu aceste diete pe care le-au adoptat din varii motive.

Iată ce combinaţii ciudate fac vedetele ca să slăbească:

1 din 8

1. Reese Witherspoon

Ca să scape de kilogramele în plus luate în sarcină, Reese Witherspoon a apelat la o metodă destul de practicată la Hollywood: mâncarea pentru bebeluşi. Aceste piureuri speciale pentru bebeluşi sunt mult mai uşor de digerat şi vin în porţii mici, astfel câ este mai uşor să controlezi cantităţile pe care le consumi. Şi se pare că dau rezultate din moment ce vedeta are o siluetă impecabilă.

31 Iulie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod