CC Catch: "Muzica inseamna suflet, inseamna hrana"

Aceasta este parerea artistei olandeze despre pasiunea vietii ei, muzica.
Aceasta este parerea artistei olandeze despre pasiunea vietii ei, muzica. Ca un preambul al concertului pe care o sa-l sustina la Sala Palatului din Bucuresti, pe 11 aprilie, CC Catch a fost de acord sa raspunda la cateva intrebari, pentru spectatorii romani.

Nascuta in Oss (Olanda), Caroline Muller - numele sau adevarat - si-a inceput cariera in 1980, la 16 ani. Atunci artista s-a alaturat trupei "Optimal" , alaturi de care a scos doua piese. Adevaratul succes l-a atins in 1985 cand, la indrumarea producatorului Dieter Bohlen, a hotarat sa inceapa o cariera solo si sa-si schimbe numele in CC Catch.


De atunci, artista a imprimat piese de succes precum "I Can Lose My Heart Tonight", "Cause You Are Young" sau "Strangers By Night" si a lansat 5 albume si 11 Best Of-uri care s-au vandut in milioane de exemplare.

Iata ce ne-a spus CC Catch, in exclusivitate pentru EVA, despre familia sa si planurile  legate de viitorul carierei ei.

Vei veni pentru prima data in Romania?

Da, pentru prima data la voi in tara, insa sper sa nu fie si ultima. Abia astept sa ajung in Romania. Sunt nerabdatoare si emotionata sa vin in vizita la voi.

Ce ne poti spune despre concertul pe care o sa-l sustii?

Este o experienta cu totul si cu totul noua pentru mine, sunt foarte emotionata si nerabdatoare sa fac cunostinta cu fanii mei din Romania.

Cunosti vreun artist din Romana?

Nu, din pacate nu cunosc niciun artist de la voi, insa venirea mea in Bucuresti reprezinta si o oportunitate in acest sens. Probabil ca primul artist pe care o sa-l cunosc va fi Mihai Traistariu, cel care va canta in deschiderea concertului meu.

 

La un moment dat ai renuntat la muzica. De ce ai facut aceasta alegere?

A fost o decizie personala. In acel moment am simtit nevoia sa-mi canalizez toata energia pe dezvoltarea mea spirituala. Am vrut sa descopar cine sunt cu adevarat, am facut meditatie si am invatat yoga, Taiji Qigong si Reiki.

Ce inseamna succesul pentru tine?

Este un semn al faptului ca foarte multa lume ma iubeste si se simte bine atunci cand imi asculta muzica. Ii multumesc lui Dumnezeu ca sunt in stare sa fac muzica si sa o impart cu cei din jurul meu, cu oamenii pe care ii iubesc.

Care sunt diferentele dintre muzica anilor '80 si cea de acum?

Anii '80 au reprezentat o perioada foarte interesanta, cu multi artisti mari si multa muzica buna. Oamenii asociaza foarte multe dintre intamplarile vietii lor cu perioada respectiva.
Muzica era inovatoare atunci. Artistii scoteau foarte multe hituri. In ziua de azi, cantaretii au un singur hit, iar carierele nu dureaza foarte mult. Multi dintre artistii care s-au lansat in anii '80 au in continuare succes si acum.

27 Martie 2009
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • cotuca pe 2 Apr 2009, 09:55
    muzica

    asa e, eu nu as putea trai fara muzica!

    0
    0

  • Bella89 pe 30 Mar 2009, 14:59
    Superba

    Canta extraordinar. Mi-as bucura enorm sa o ascult live.

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod