Casnicele de la Master Chef, strategie de marketing sau pură coincidenţă?

Cel de-al doilea sezon al emisiunii „MasterChef“ a adus în atenţia publicului un nou personaj monden, Ana Nicoleta Matea, o copie fidelă a Andreei Moldovan, casnica din primul sezon al show-ului culinar de la Pro TV.

Telespectatorii se bucurau mai mult, după primul sezon al show-ului „MasterChef“, că Andreea Moldovan nu a ajuns în finală, decât că Petru Buiuca a câştigat competiţia. Însă, odată cu cel de-al doilea sezon al show-ului, publicul a avut parte de un moment de deja-vu: la cratiţă a apărut Ana Nicoleta Matea, o nouă casnică.

Asemănările dintre cele două femei sunt foarte mari. În primul rând, ele seamănă şi fizic, fiind brunete, cu fizionomia feţei asemănătoare şi având silicoane. Chiar dacă Andreea nu s-a lăudat, în timpul emisiunii, că are silicoane, a avut mereu aere de superioritate, crezând că datorită frumuseţii va reuşi să fie primul master chef al României.

Spre deosebire de Andreea, Nicoleta s-a lăudat încă din prima emisiune că a recurs la ajutorul chirurgului estetician şi că speră să le demonstreze juraţilor că găteşte la fel de bine precum arată.

O altă asemănare ar fi că, la preselecţiile concursului, ambele au fost foarte mândre de faptul că sunt actriţe, dar nu profesează în acest domeniu, ci stau acasă. Mai mult, cele două au un caracter asemănător, pe durata concursului batjocorindu-şi colegii ori de câte ori au avut ocazia. Spre exemplu, Nicoleta a început să râdă de o concurentă care, din cauza emoţiilor, a început să plângă, iar Andreea s-a contrat cu mai mulţi colegi, printre care şi Flavia Meterez, care era prietenă cu ea.



Andreea şi Nicoleta mai au în comun şi faptul că ambele au cochetat sau cochetează cu lumea mondenă.

Casnica din primul sezon al show-ului „MasterChef“ este căsătorită cu DJ Optick, iar noua casnică a fost iubita lui Adrian Cristea şi a pozat, în urmă cu un an, în revista FHM.

Faptul că sunt aproape identice poate fi observat şi din atitudinea concurenţilor de la „MasterChef“. Dacă în primul sezon Andreea nu avea aproape deloc prieteni, acum Nicoleta este tratată la fel de cei care vor să devină bucătari. În cadrul ediţiei de marţi a show-ului, concurenţii s-au împărţit în două echipe, însă nimeni nu a dorit să o aleagă şi pe Nicoleta.

Un lucru ciudat este acela că zilele aceastea a apărut informaţia conform căreia Ana Nicoleta Matea ar avea o relaţie cu un coleg de platou.
Ce este ciudat aici? Faptul că şi Andreea Moldovan a fost acuzată că şi-ar fi făcut un amant pe platourile de filmare. Deoarece asemănările sunt foarte mari, publicul a început să se întrebe dacă nu cumva casnicele de la Master Chef sunt puse special acolo pentru rating şi dacă aceasta este o strategie de marketing sau o pură coincidenţă.

Singurele diferenţe notabile între cele două casnice ar fi vârsta (Nicoleta are 24 de ani, iar Andreea 27) şi faptul că Andreea are deja un copil, în timp ce Nicoleta abia s-a căsătorit.

4 Aprilie 2013
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • sabrina pe 4 Apr 2013, 11:08
    Marketing!!!!!!

    Este MARKETING toata ziua , nu este imposibil sa semeni cu cineva atat de mult ,si nici sa fi pitzipoanca cu aere de superioritate,asta gasim oriunde! Insa ,cei care au facut emisiunea au incercat sa o faca mai interesanta (eu cred ca ne-am plictisi sa ne tot uitam ce gatesc aia si totul sa fie frumos si la locul lui ) trebuia sa apara si o gaita pusa special acolo,o plangacioasa,blonda aceea care seamana cu taximetrista din sezonul trecut ,apare si unul care seamana cu dartanian....deci sunt multi si multe secrete in mk pe care noi nu le cunoastem insa sunt si semne sunt destul de vizibile.

    12
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod