Care e secretul ei? Naomi Watts arată incredibil de tânără la 47 de ani

Naomi Watts a dezvăluit că pune mare preţ pe tratamentele faciale care îi revitalizează tenul după machiajul de la filmări


Potrivit site-ului citat, acele diferenţe de opinii au vizat şi o căsătorie plănuită în 2007, dar care a fost anulată în ultimul moment. "Deşi au avut în relaţia lor urcuşuri şi coborâşuri, Naomi şi Liev sunt mai îndrăgostiţi ca niciodată. Este un pas mare pentru ei, după tot acest timp, însă acum sunt pregătiţi pentru a se căsători", a adăugat aceeaşi sursă.

Relaţia celor doi actori a început în anul 2005 şi au împreună doi fii - Alexander, în vârstă de şase ani, şi Samuel, în vârstă de cinci ani.

Actriţa australiană, care are şi cetăţenie britanică, a avut o relaţie cu regizorul Stephen Hopkins în anii '90 şi cu actorul Heath Ledger din august 2002 până în mai 2004, notează Mediafax.

Naomi Watts, care s-a făcut remarcată în filmul "Mulholland Drive", de David Lynch, în 2001, a fost nominalizată la premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în 2004, cu rolul din "21 Grams", regizat de Alejandro Gonzalez Inarritu.

În 2013, a jucat rolul prinţesei Diana în filmul omonim regizat de Oliver Hirschbiegel.


Foto: Hepta

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod