Care e secretul ei? Naomi Watts arată incredibil de tânără la 47 de ani

Liev nu i-a dat deloc drumul din mână frumoasei sale iubite la evenimentul de marţi, de la New York


Tratamentele faciale sunt preferatele vedetei. "Cum aterizez la Londra, îmi fac programare la Sarah Chapman - ador tratamentele ei de hidtratare facială", a spus actriţa australiană născută în Anglia. "În New York merg la Joanna Vargas, care are o mulţime de aparate fabuloase şi cea mai bună tehnologie", a mărturisit ea, adăugând că aceste intervenţii sunt singurele pe care le acceptă.

"Produsele din gama Dr Colbert îmi revitalizează pielea chiar şi după nopţile lungi...

Dacă apar pe covorul roşu nici nu-ţi dai seama că tocmai am făcut un tratament facial, arăt fresh. Aceasta este una dintre armele mele secrete", a dezvăluit Naomi Watts.

În februarie, actriţa a declarat pe covorul roşu de la ceremonia de decernare a premiilor Oscar, că, de obicei, se înfometează înaintea unui eveniment de gală. "Mi-este foarte foame în zile ca aceasta, când de obicei mă înfometez...", a declarat actriţa Naomi Watts, într-un scurt interviu acordat pe covorul roşu de la cea de-a 87-a ediţie a premiilor Oscar, la Los Angeles.

Naomi Watts şi Liev Schreiber, a căror relaţie a început în urmă cu nouă ani, au împreună doi fii şi intenţionează să se căsătorească.
"Naomi şi Liev au reuşit într-un final să treacă peste diferenţele lor de opinii şi se gândesc serios să se căsătorească", a declarat anul trecut o sursă din anturajul cuplului, citată de RadarOnline.com.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod