Cameron Diaz simte că a îmbătrânit: "Zilele în care dansam în chiloți s-au dus!"


Scena din "Îngerii lui Charlie", în care Cameron Diaz dansa în chiloţi, a rămas în memoria unei generaţii


Cameron a vorbit şi despre mariajul ei cu rockerul Benji Madden, cu care s-a căsătorit în ianuarie anul trecut. Ea a precizat că s-a măritat cu el după două-trei luni în care s-au tot întâlnit şi nu după numai 18 zile cum s-a scris în presă.

"Nu contează acum, important e că am soţul meu. Ne-am căsătorit în livingul nostru, în faţa prietenilor şi am dat o mică petrecere în curtea din spatele casei, pe terenul de tenis", a dezvăluit actriţa.

Cameron Diaz, născută în 1972, a jucat mai ales în comedii romantice, cum ar fi filmele cu mare succes la public "Mary cea cu vino-ncoa'/ Something About Mary" (1998), dar şi în drama "Vanilla Sky - Deschide ochii" (2001) şi în franciza "Îngerii lui Charlie", notează Mediafax.
Ea a mai putut fi văzută în filmele "Viaţă pentru sora mea", "Cutia" şi în comedia "Knight and Day", în care joacă alături de Tom Cruise,  în "Profă rea, dar buuună/ Bad Teacher" (2011), precum şi în comedia "The Other Woman/ Cealaltă femeie", regizată de Nick Cassavetes, alături de Leslie Mann şi Kate Upton.


Foto: AFP/Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod