C C Catch, de la meditatie, pe scena Salii Palatului

Supranumita "Queen of Continental Discos", CC Catch vine in Romania, pe 11 aprilie. Artista, aflata pentru prima data la noi in tara, va urca pe scena Salii Palatului, iar in deschiderea spectacolului va canta Mihai Traistariu.
Supranumita "Queen of Continental Discos", CC Catch vine in Romania, pe 11 aprilie. Artista, aflata pentru prima data la noi in tara, va urca pe scena Salii Palatului, iar in deschiderea spectacolului va canta Mihai Traistariu.

Caroline Muller (numele adevarat al lui CC Catch), s-a nascut in Oss, Olanda, dar s-a mutat cu familia in Germania, la sfarsitul anilor '70. Cariera ei a inceput in 1980, la 16 ani, cand s-a alaturat trupei "Optimal", alaturi de care a scos doua piese. Succesul ei a inceput din momentul in care a inceput sa colaboreze cu Dieter Bohlen, compozitorul si producatorul trupei Moden Talking. Acesta a convins-o sa-si schimbe numele de scena si, iata ca din 1985, Caroline Muller se transforma in CC Catch.

Piese ca "I Can Lose My Heart Tonight", "Cause You Are Young" sau "Strangers By Night" au ajuns hituri in Europa, clasandu-se pe primele locuri in topuri.
C.C. Catch a lansat cinci albume ("Catch the Catch" – 1985, "Welcome to the Heartbreak Hotel" – 1986, "Like a Hurricane" – 1987, "Big Fun" – 1988, "Hear What I Say" – 1989) si 11 Best Of-uri vandute in milioane de exemplare.

Dupa un succes la care nu se asteptase niciodata, Caroline simtea ca este perceputa ca varianta feminina a lui Bohlen, de aceea in 1989 a decis ca a venit vremea sa se implice in compunerea si realizarea materialelor discografice care-i purtau numele. Acest lucru nu a fost pe placul producatorului sau, Dieter Bohlen, fapt care a dus la destramarea parteneriatului care dura deja de  patru ani.


Din acest moment, CC Catch si-a luat cariera in propriile maini si, in acelasi an, a scos primul sau album solo, "Heart What I Say", inregistrat in Anglia si produs partial de Andy Taylor de la Duran Duran.

La inceputul anilor '90 artista ia o decizie surprinzatoare, atat pentru fani cat si pentru apropiatii ei. CC Catch se hotaraste sa se retraga din lumea muzicala si sa-si canalizeze toata energia pentru meditatie, activitate pe care o indragise din momentul in care s-a casatorit cu un profesor de yoga. Dupa noua ani de absenta din fata reflectoarelor, in 1999 artista a decis sa revina si a scos un nou single, intitulat "Silence", realizat in totalitate de ea.
Succesul de care s-a bucurat inainte de retragere nu a mai putut fi atins nici pana astazi, Catalina situandu-se cu aceasta piesa doar pe locul 47 in topurile nemtesti de profil.

Cateva date despre Catalina Muler, alias CC Catch:


  • Nume: Caroline Catharine Muller
  • Data nasterii: 31 Iulie 1964
  • Locul nasterii: Oss, Olanda
  • Zodia: Leu
  • Inaltime: 1,69 m
  • Greutate: 55 kg
  • Culoarea ochilor: verde
  • Culoarea parului: blond
  • Bautura preferata: Sampania "Veuve Clicquot Ponsardin" si "MOET & CHANDON"
  • Culoarea preferata: negru
  • Artistii preferati: Tina Turner, Madonna, Annie Lenox, David Bowie, Lionel Richie
  • Hobby-uri: yoga si alte metode de meditatie
  • Animalele preferate: pisicile
  • Motto: WORK FOR LIFE, DON'T LIVE FOR WORK! (Munceste ca sa traiesti, nu trai ca sa muncesti)

Biletele pentru concertul pe care o sa-l sustina CC Catch la Bucuresti se pot procura de la Magazinul Diverta sau de pe www.ticketpoint.ro, www.blt.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro

13 Martie 2009
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod