Britney Spears are un nou look: S-a tuns bob și are o imagine de "fată cuminte"

După despărțirea de ultimul ei iubit, cântăreața în vârstă de 32 de ani pregătește câteva piese în care îi ironizează pe bărbați.

Eșecul în dragoste n-a doborît-o pe Britney. Spre lauda ei, de data asta cântăreața nu s-a mai refugiat în mâncare junk food și în delăsare, ci în muncă. Ea a pornit un miniturneu prin Europa, unde promovează noua sa linie de lenjerie intimă, denumită The Intimate Collection.

2căsnicii are la activ Britney Spears
După o prezentate la Londra și încă una la Varșovia, Britney a ajuns în Germania, la Oberhausen, unde a afișat un look diferit. Tunsă bob și îmbrăcată într-un costum alb in două piese, cu o cămașă dantelată de aceeași culoare, ea arăta ca o femeie de afaceri.

Chiar dacă acum e ocupată cu afacerea din domeniul modei, Britney nu intenționează să neglijeze cariera muzicală.
Potrivit cotidianului britanic Daily Mail, ea vrea să lanseze în curând câteva noi melodii inspirate din pățaniile ei în dragoste. "Cred că e suficient să iei experiențele pe care le-ai trăit și să le folosești în munca ta. Așa că o să am multe piese în care o să-i fac praf pe bărbați, dar și multe în care o să-i iubesc", a explicat Britney pentru ziarul citat.

Cântăreața se gândește la câteva colaborări cu alte nume sonore din industria muzicală. "Mi-ar plăcea mult să lucrez cu Gwen Stefani, Katy Perry sau Iggy Azaela.
Cred că sunt foarte tari"
, a spus ea.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
26 Septembrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod