Brangelina, o relatie devenita istorie

Angelina Jolie si Brad Pitt si-au spus "Adio". Considerat, pana nu demult, cel mai frumos cuplu de la Hollywood, Brangelina este o poveste cu final nefericit.
Angelina Jolie si Brad Pitt si-au spus "Adio". Considerat, pana nu demult, cel mai frumos cuplu de la Hollywood, Brangelina este o poveste cu final nefericit.
Chiar daca zvonurile privind despartirea celor doi circula de mai bine de un an de zile, nimeni nu le-a luat in serios. Certitudinea a venit in momentul in care s-a aflat ca cei doi actori au vizitat o firma specializata in divorturi din Los Angeles, pentru a pune la punct actele necesare separarii.

In ciuda faptului ca nu au fost casatoriti niciodata, Brad Pitt si Angelina Jolie au impreuna 6 copii si o avere estimata la 210 milioane de dolari. Pentru ca lucrurile sa intre pe fagasul normal, cei doi au decis ca despartirea sa se produca in termeni amiabili, atat in ceea ce-i priveste pe copii, cat si in ceea ce priveste aspectul financiar.

El plictisitor, ea bolnava psihic


Chiar daca de putine ori au lasat sa se vada ca au probleme, Angelina Jolie si Brad Pitt nu se mai ascund dupa deget. Ea a fost auzita spunand ca Brad este "plictisitor si toxic", iar el a trimis-o la psihiatru. Discutii privind problemele emotionale ale Angelinei nu sunt noi.

Actrita incearca sa-si mascheze problemele psihice ocupandu-si timpul cu diferite activitati. Chiar si Brad a constientizat lucrul acesta certificand faptul ca Angelina se afunda in munca, in caritate si adopta cat mai multi copii, doar ca sa uite de problemele pe care le are. Declicul major pare-se sa se fi intamplat acum 3 ani cand mama ei, actrita Marcheline Bertrand, a decedat de cancer ovarian.

Apropiati ai cuplului au declarat ca Angelina ar fi vrut sa se sinucida la finalul anului trecut si, temandu-se de propria persoana, a decis ca cel mai bine pentru ea este sa fie ocupata tot timpul.

Pe de alta parte, nici persoanele din jurul lor nu au vazut cu ochi buni aceasta relatie.

Daca pentru Jennifer Anistor acesta a fost, evident, un subiect greu de digerat, avand in vedere ca despartirea de sotul ei s-a produs pentru Angelina Jolie, nici familia actorului in varsta de 46 de ani nu a privit cu ochi buni aceasta relatie. Mai mult decat atat, se pare ca fratele lui Brad, Doug, l-a vizitat pe actor si l-a sfatuit sa puna capat relatiei. Motivul ar fi raceala cu care i-a tratat Angelina in cei 6 ani de relatie, totul culminand cu faptul ca si anul acesta a refuzat sa faca sarbatorile cu ei. In plus, mama lui Brad este foarte buna prietena cu fosta sa nora, Jennifer Aniston.

Separati de mai multa vreme


In ciuda faptul ca prietenii apropiati inca neaga zvonurile conform carora cei doi s-ar separa, adevarul este ca ei locuiesc in case diferite de mai mult timp. Brad si-a cumparat, de curand, o locuinta in acelasi cartier in care stau Angelina si copiii, tocmai pentru a evitat sa se intalneasca in putinul timp care ii gaseste pa amandoi in oras.
25 Ianuarie 2010
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • maxOutlet pe 26 Apr 2010, 00:50
    calvin klein , diesel, guess, miss sixty, lacoste

    w w w. m a x O u t l e t . r o - Haine, Incaltaminte si Accesorii Αutentiсe din ultimele colectii la pret de Οutlet in ambalaj original cu insemnele brandului respectiv , etiсhete, holograma sau certificat de autenticitate, si acte de provenienta! LAСOSTE , СALVΙN ΚLEΙN , GUESS, ENERGIE , DІESEL , DSQUARED2 , MISS SIXTY -> CONVINGE-TE SI TU !

    0
    0

  • larisa pe 26 Ian 2010, 14:58
    Bietii copii care nu au nicio vina

    Imi pare rau ca se despart,dar numai ptr.ca sunt copiii la mijloc. este incontestabil faptul ca au fost (sun) cea mai frumoasa pereche,dar se pare ca si aici este valabil ca frumusetea nu conteaza.Mie personal mi-a placut si-mi place mult mai mult de Jeniffer Aniston care de la desprtirea de sotul ei a avut numai esecuri in dragoste. N-asi vrea sa se intoarca la Brad ptr.ca a umilit-o!!! In schimb ii doresc sa aiba noroc ptr.ca ce-i al ei e pus deoparte. Dragostea la actori,mai ales cei de la Hollywood e o chestie foarte probabila si tine cam cat tin filmarile la un film sau doua.In schimb admir intr-adevar casniciile durabile cum a fost cea a lui Paul Newman. "pana cand moartea ne va desparti!!!"

    0
    0

  • Maria pe 26 Ian 2010, 11:48
    intr-adevar respect pentru cuplurile trainice

    ....nici eu nu ma mir ca se despart,oricum era clar ca avea sa se intample .mie mi-a placut mai mult de perechea Brad Pitt si Jennifer Aniston......dar nici daca Brad i-ar cere iertare fostei nu as vrea ca ea sa se intoarca la el...dupa ce i-a facut, asta daca i-ar dovedi in mod continuu ca vrea sa fie cu ea si ca nu ar fi trebuit sa se desparta niciodata de ea, si ca o iubeste inca,etc....poate poate ar merita...... Mie tare mi-a placut de Patrick Swayze si sotia lui Lisa Nieme....pacat ca el a murit......asta da casnicie si dragoste!!!!! inca ii respect foarte mult,desi nu mai e...

    0
    0

  • OX pe 26 Ian 2010, 10:46
    pacat

    Pe mine sincer nu ma mira deloc despartirea asta,ma asteptam. Cu asta se ocupa de fapt starurile de la Hollywood se casatoresc si apoi peste un an doi divorteaza satui de toate barfele inventate de paparazzi.Mult respect pentru cuplurile rezistente. Pupici de la sibiu

    0
    0

  • nina pe 25 Ian 2010, 21:15
    Ce sa faci ,asta este!!!!

    Se spune o vorba tare buna din popor''Biserica pe cimitir nu se face'' asta referitor la divortul lui Brad si suferinta fostei sotii parasite pentru alta...... suferinta placuta noua ..ex Angelina.....

    0
    0

  • Laura pe 25 Ian 2010, 18:16
    mda...

    pacat..mie imi placea tare mult de ei, erau si frumosi amandoi...dar ása e viata...

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod