Brangelina, o relatie devenita istorie


Atunci cand stau la hotel, si majoritatea timpul si-l petrec astfel, dorm in camere separate, ea in salon, iar el in dormitor alaturi de copii. "Nu am vazut niciun fel de lagatura intre Pitt si Jolie", a declarat, pentru Dailymail, Anna Kowalski, angajata a hotelului Waldorf Astoria din New York. "Nu i-am vazut luand cina in familie, sau in doi, nu am vazut ca-si petrec timpul impreuna. Seara Angelina bea vin alb sau rosu in apartament, iar Brad este in hol si bea bere. Sta pe telefon ore intregi".

Aceeasi sursa a precizat ca toate iesirele lor sunt regizate in asa fel incat lumea sa nu-si dea seama ca au probleme.

Cum se impart banii si copiii?


Pe langa cei sase copii pe care ii au (3 biologici, 3 adoptati), Angelina Jolie si Brad Pitt trebuie sa imparta o avere de 210 milioane de dolari si mai multe proprietati. Printre acestea se numara cele 5 case pe care le au in Loz Feliz, palatul din Chateau Miravel din sudul Frantei de 20 de milioane de dolari, insula din Dubai, o rezervatie naturala si cateva sate in Cambogia, si vila din Cartierul francez din New Orleans, estimata la 1.2 milioane de dolari. In plus, cei doi au inchiriat vila de 30 de milioane din Long Island, acolo unde Angelina a filmat "Salt".

De asemenea, Brad detine o casa in Malibu, unde a locuit cu Jennifer Aniston, estimata la 9 milioane de dolari. Aceasta a fost, pana de curand, pusa in vanzare.

Asa cum spuneam si mai sus, pentru ca lucrurile se se desfasoare in cele mai bune conditii cei doi au apelat la o firma specializata in divorturi, cunoscuta in randul celebritatilor de la Hollywood. Conform publicatiei "News of The World", Brad Pitt si Angelina Jolie au inceput pregatirile pentru separare in decembrie.

"Documentul a fost semnat la inceputul lui ianuarie. Acesta este similar unui acord prenuptial, insa pentru separarea unui cuplu care nu este casatorit legal. Vor ca lumea sa stie ca amandoi se vor ocupa de cresterea si educarea copiilor. Angelina va fi insa cea care va sta tot timpul cu ei", a declarat o sursa citata de News of The World, care a adaugat ca nu s-a stabilit data de la care intra in vigoare documentul.

"Documentele sunt deja pregatite pentru o despartire, care sa fie cat mai civilizata. Este clar ca problema care se pune este cand va avea loc despartirea, nu daca", a spus aceeasi sursa.

In ceea ce priveste averea, cei doi au hotarat ca aceasta sa se imparta in mod egal.

Angelina Jolie si Brad Pitt sunt impreuna din 2004, cand s-au intalnit pe platourile de filmare a peliculei "Mr and Mrs Smith". Brad Pitt a divortat de Jennifer Aniston in 2005, dupa patru ani si jumatate de casnicie, pentru a fi impreuna cu Jolie.

Anterior, Angelina declarase ca nu se va casatori cu Brad Pitt. "Ma indoiesc ca fidelitatea este absolut esentiala intr-o relatie. Este mai rau sa-ti abandonezi partenerul si sa spui lucruri rele despre el ulterior. Nici Brad si nici eu nu am sustinut vreodata ca a trai impreuna inseamna ca suntem legati unul de altul. Intotdeauna ne asiguram ca nu ne limitam unul pe celalalt", a spus ea.

Crezi ca Brad Pitt se va intoarce la Jennifer Aniston?
25 Ianuarie 2010
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • maxOutlet pe 26 Apr 2010, 00:50
    calvin klein , diesel, guess, miss sixty, lacoste

    w w w. m a x O u t l e t . r o - Haine, Incaltaminte si Accesorii Αutentiсe din ultimele colectii la pret de Οutlet in ambalaj original cu insemnele brandului respectiv , etiсhete, holograma sau certificat de autenticitate, si acte de provenienta! LAСOSTE , СALVΙN ΚLEΙN , GUESS, ENERGIE , DІESEL , DSQUARED2 , MISS SIXTY -> CONVINGE-TE SI TU !

    0
    0

  • larisa pe 26 Ian 2010, 14:58
    Bietii copii care nu au nicio vina

    Imi pare rau ca se despart,dar numai ptr.ca sunt copiii la mijloc. este incontestabil faptul ca au fost (sun) cea mai frumoasa pereche,dar se pare ca si aici este valabil ca frumusetea nu conteaza.Mie personal mi-a placut si-mi place mult mai mult de Jeniffer Aniston care de la desprtirea de sotul ei a avut numai esecuri in dragoste. N-asi vrea sa se intoarca la Brad ptr.ca a umilit-o!!! In schimb ii doresc sa aiba noroc ptr.ca ce-i al ei e pus deoparte. Dragostea la actori,mai ales cei de la Hollywood e o chestie foarte probabila si tine cam cat tin filmarile la un film sau doua.In schimb admir intr-adevar casniciile durabile cum a fost cea a lui Paul Newman. "pana cand moartea ne va desparti!!!"

    0
    0

  • Maria pe 26 Ian 2010, 11:48
    intr-adevar respect pentru cuplurile trainice

    ....nici eu nu ma mir ca se despart,oricum era clar ca avea sa se intample .mie mi-a placut mai mult de perechea Brad Pitt si Jennifer Aniston......dar nici daca Brad i-ar cere iertare fostei nu as vrea ca ea sa se intoarca la el...dupa ce i-a facut, asta daca i-ar dovedi in mod continuu ca vrea sa fie cu ea si ca nu ar fi trebuit sa se desparta niciodata de ea, si ca o iubeste inca,etc....poate poate ar merita...... Mie tare mi-a placut de Patrick Swayze si sotia lui Lisa Nieme....pacat ca el a murit......asta da casnicie si dragoste!!!!! inca ii respect foarte mult,desi nu mai e...

    0
    0

  • OX pe 26 Ian 2010, 10:46
    pacat

    Pe mine sincer nu ma mira deloc despartirea asta,ma asteptam. Cu asta se ocupa de fapt starurile de la Hollywood se casatoresc si apoi peste un an doi divorteaza satui de toate barfele inventate de paparazzi.Mult respect pentru cuplurile rezistente. Pupici de la sibiu

    0
    0

  • nina pe 25 Ian 2010, 21:15
    Ce sa faci ,asta este!!!!

    Se spune o vorba tare buna din popor''Biserica pe cimitir nu se face'' asta referitor la divortul lui Brad si suferinta fostei sotii parasite pentru alta...... suferinta placuta noua ..ex Angelina.....

    0
    0

  • Laura pe 25 Ian 2010, 18:16
    mda...

    pacat..mie imi placea tare mult de ei, erau si frumosi amandoi...dar ása e viata...

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod