Bradley Cooper, mic dejun cu Naomi Campbell. S-a despărțit de Irina Shayk?

Naomi și Bradley au plecat împreună după ce au luat micul dejun la un restaurant. Întâlnirea lor surprinzătoarea atras atenția presei mondene


Pe de altă parte, Ok!Magazine a scris că Naomi Campbell ar fi avut aventuri cu actorii Idris Elba (43 de ani) și Sean Penn (55 de ani).

Bradley Cooper a mai avut relații cu modelul britanic Suki Waterhouse și vedeta din "Avatar" Zoe Saldana. El a fost căsătorit cu Jennifer Esposito, dar actrița a cerut divorțul în mai 2007, după numai cinci luni de la nuntă.

Bradley Cooper a devenit celebru graţie rolului Will Tippin din serialul de succes "Alias", dar şi al celui din surprinzătoarea comedie "Marea mahmureală/ The Hangover", lansată în 2009.

Actorul a mai putut fi văzut pe marile ecrane în "Scenariu pentru happy-end", "Ţeapă în stil american" şi "Loveşte şi fugi", notează Mediafax.

De asemenea, Bradley Cooper a fost nominalizat la premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rol principal pe 2015, pentru prestaţia sa din filmul "Lunetistul american/ American Sniper", regizat de Clint Eastwood.


Foto: Hepta

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod