Brad Pitt simte că se află la final de carieră: „Sunt pe ultima sută de metri”

Brad Pitt a declarat într-un interviu recent că se apropie de „pensionare”, după o carieră de peste 30 de ani în lumea filmului.

„Consider că sunt pe ultima sută de metri”, a spus actorul în vârstă de 58 de ani, care apare pe coperta din august 2022 a revistei GQ. „Este ultimul semestru sau trimestru. Cum va fi această secțiune? Și cum vreau să o creez?”, a mai spus el.

Citește și: Claudia Schiffer nu s-a schimbat deloc! Supermodelul arată perfect în costum de baie, la 51 de ani



Pitt, care și-a început cariera de actor la vârsta de 22 de ani, a jucat în filme consacrate de-a lungul anilor, printre care „Fight Club”, „Moneyball”, „Once Upon a Time in Hollywood” și seria „Ocean’s Eleven”.

„Sunt una dintre acele creaturi care se exprimă prin artă. Vreau tot timpul să creez.
Dacă nu creez, mor într-un fel”, a adăugat starul.


Deși încă nu a renunțat la actorie, Brad este mândru că a renunțat la un obicei nociv din viața sa: fumatul.

El a dezvăluit în interviul pentru GQ că s-a lăsat de fumat în timpul pandemiei de COVID-19, spunând că este „la acea vârstă când nu obții nimic bun din asta”.

„Cred că bucuria este o descoperire nouă, făcută mai târziu în viață. Mă mișcam întotdeauna odată cu curentul, mă lăsam dus de un val, apoi de un altul. Cred că am petrecut ani la rând cu o depresie minoră și numai când am confruntat acest lucru - încercând să îmbrățișez toate părțile mele, frumoase sau urâte - am fost capabil să profit de acele momente de bucurie”, a mărturisit starul.


Brad Pitt locuiește în prezent în casa sa din Hollywood Hills, California, pe care a cumpărat-o în anul 1994, în perioada în care și-a dobândit succesul și s-a consacrat ca un actor de top din Cetatea Filmului.

El a dezvăluit că în ultima perioada „s-a ascuns” în locuința pe care a renovat-o, dar va reveni în prim-plan curând, pentru a-și promova cel mai recent film, „Bullet Train”, care va fi lansat la începutul lunii august.

Starul din „Thelma & Louise” se află în continuare într-o luptă aprigă în sala de judecată cu fosta sa soție, actrița Angelina Jolie.


Jolie a depus cerere de divorț în septembrie 2016, după doi ani de căsnicie și 12 ani de relație cu actorul american.
Ei au fost declarați divorțați în aprilie 2019, dar continuă să se judece pe tema custodiei copiilor și a proprietăților pe care le-au deținut împreună. 

Pitt a acuzat-o pe fosta lui soție că a vândut acțiunile ei din cadrul domeniului Miraval, din Franța, doar pentru a-i face rău. Actorul susține că au decis împreună ca niciunul dintre ei să nu vândă fără acordul celuilalt acțiunile deținute la castelul Miraval și podgoria profitabilă de pe domeniul din Franța. Brad Pitt a transformat podgoria într-o afacere de milioane de dolari, fiind unul dintre producătorii de top în materie de vinuri rose, potrivit avocaților săi, citați de Page Six.


Potrivit documentelor depuse în instanță, „Jolie a oprit orice contribuție” pentru renovare în anul 2013, în timp ce Pitt „a continuat să investească milioane de dolari, contribuind cu aproximativ 70% din investiția cuplului la Miraval.”

Angelina Jolie și Brad Pitt au împreună șase copii: trei copii adoptați - Maddox (20 de ani), Pax (18 ani) și Zahara (17 ani), precum și trei copii biologici - Shiloh, în vârstă de 16 ani, și gemenii Knox și Vivienne, de 14 ani.
Cei doi actori s-au despărțit în anul 2016, iar de atunci au dus o luptă crâncenă în justiție pentru custodia celor șase copii. Deși Angelina a cerut custodia deplină, judecătorii au decis în luna mai a anului trecut custodia comună pentru cele două staruri. 

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
22 Iunie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod