Bianca Drăguşanu, simbolul României de Valentine's Day? Cum comentezi?

Bianca Drăguşanu, una dintre cele mai mediatizate vedete din România, a avut poate şi cele mai intense (adevărate sau false) trăiri sentimentale atunci când a fost iubita lui Botezatu, Cristea, Slav şi lista poate continua.

Bianca Drăguşanu chiar s-a lăudat lunile trecute că nu a iubit cu adevărat decât patru bărbaţi, însă în această săptămână Măruţă i-a reamintit că ea a avut cel puţin 10 iubiţi. Acum, în plin proces de divorţ cu Victor Slav, Bianca îşi pune cenuşă în cap şi afirmă că de Ziua Îndrăgostiţilor îşi doreşte un singur lucru: să-l aibă din nou alături pe soţul ei, Victor Slav.

Vedeta uită însă sau speră că Victor va trece cu vederea faptul că Bianca a fost la Paris, la începutul acestui an, cu fostul ei iubit, Adrian Cristea. Mai mult de atât, ea chiar a afirmat zilele trecute, în direct la Kanal D, că dacă nu ar fi fost atât de mediatizat divorţul, acum putea trăi din nou liniştită alături de soţul ei care nu ar mai avea gânduri de separare, dar pe care îl sperie faptul că paparazzii îl urmăresc non-stop.

Înainte de căsătoria cu Victor Slav, despre care spune că este bărbatul vieţii ei, Bianca Drăguşanu s-a iubit cu „Prinţul“, nimeni altul decât Adrian Cristea, un fotbalist căruia i-au plăcut mai mult „goalele“ decât „golurile“. Pe vremea când se iubea cu Cristea, Bianca afirma că acesta este bărbatul vieţii ei şi că vrea să se căsătorească cu el. L-a părăsit însă pentru alt bărbat al vieţii ei, Victor Slav.

Dar să nu uităm că Bianca a apărut în showbiz ca fiind „blonda lui Bote“, deci femeia vieţii lui Cătălin Botezatu. Şi, implicit, Bote era bărbatul vieţii pentru Bianca. Trei poveşti de dragoste foarte mediatizate, în urma căreia Bianca Drăguşanu a reuşit să devină una dintre cele mai mediatizate vedete din România.



Viaţa Biancăi este una mai complicată de atât. Pe lângă iubirile imposibile, vedeta este obsedată de imaginea ei. Bianca Drăguşanu a apărut pentru prima dată la televizor în urmă cu aproximativ 12 ani, în cadrul emisiunii „Din Dragoste“, prezentată de Mircea Radu. Pe vremea când a apărut la „Din dragoste“ era doar o blondă plinuţă care cântărea aproximativ 80 de kilograme şi avea o înălţime de 1,80 de metri. De atunci şi până acum a reuşit să slăbească peste 20 de kilograme şi a ajuns de nerecunoscut.

Faptul că a reuşit să devină şi una dintre cele mai dorite femei din România a făcut din Bianca Drăguşanu şi o ţintă perfectă a atacurilor. Cu toate că există foarte multe domnişoare care o au ca idol şi vor să ajungă celebre şi frumoase ca Bianca, sunt şi multe persoane care nu vor să audă de fosta asistentă a lui Capatos. Chiar şi aşa, emisiunile la care este invitată Bianca Drăguşanu sunt lidere de audienţă. Aşadar, oricât de mult al urî-o cineva pe Barbie de România, ea este urmărită şi adorată.

Credeţi că i se potriveşte titlul de ”Simbol Valentine's Day” pentru România sau toate aceste suferinţe ale vedetei sunt un joc prin care nu urmăreşte decât să se vorbească despre ea?

14 Februarie 2014
 

Comentarii (8)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • denisa pe 25 Feb 2014, 15:53
    tarfa

    cine ar sta cu tine tot din baloane iesti un flata bomba dar asa urata esti ca un sceleta zdranta penala dute la produs draga orcum nui trebuiesti nhimenui victor

    0
    0

  • adi pe 14 Feb 2014, 21:46
    pentru toate invidioasele carcotase

    da,Bianca e o femeie frumoasa cu tot cee ce se spune despre ea,concluzia e una singura si anume: Binca,chiar daca are silicoane si botox, ramane totusi o femeie frumoasa daca dupa ce si-ar aplica silicoane so botox toate nasoalele ar arata asa,ar fi plina lumea de frumoase dar, din pacate, pe cele mai multe dintre voi, care comentati pline de invidie,nu va salveaza nici 100 de silicoane amestecate co botox Trebuie sa te mai ajute si mama natura

    4
    1

  • Me pe 14 Feb 2014, 15:45
    Nonsimbol

    Dupa toate cele, se dovedeste ca Bianca nu are nici o notiune de spre dragoste, ea este mai degraba opusul simbolului acestei zile. Comerciala sau nu, LASATI-NE SA SPERAM IN IUBIRE, NU O INTINATI CU ASEMENEA NONVALORI.

    6
    4

  • Iulia pe 14 Feb 2014, 14:24
    ...

    Pai ea a fost la paris si Victor a fost cu Anda asa ca sant chit.

    2
    3

  • eu pe 14 Feb 2014, 13:44
    tuning

    O femeie naturala (fara tuning) nu ati gasit? Sau vreti sa spuneti ca Romania e la fel.?!

    5
    2

  • bob pe 14 Feb 2014, 08:02
    rusine

    Ati reusit,penibili ziaristi ce sunteti,sa murdariti si sarbatoarea asta a dragostei ,doar vorbind despre rebutul asta de femeie (exact ca la piese,componente etc cu greseli,lipsuri,care mergeau la gunoi ) Sa facem simbol ? ok,al prostiei,al nesimtirii ,al lacomiei,al injosirii,al tupeului,!

    6
    2

  • iosif pe 13 Feb 2014, 22:53
    simbol?

    ce simbol,o nesimtita si o profitoare,mai bine sa vorbim de cele care aduc si au adus faima tarii si nu rusine,prea mult se vorbeste de asa zise vedete

    8
    2

  • Gabriela pe 13 Feb 2014, 22:42
    Dezamagire

    Sunt o romanca plecata din tara din 1984 si imi facea placere sa deschid pagina voastra si sa citesc despre ce se mai intampla in Romania. cred ca nu o sa mai vizitez site-ul vostru, in ultima perioada tot ce citesc este despre Bianca , nu cred ca s-a scris despre Nadia atat de mult cat scrieti voi despre femeia asta care, dupa parerea mea nu are nimic cu ce sa se laude . Este un exemplu negativ pentru toate tinerele din Romania care o sa-si inchipuie ca daca se vand sa-si faca operatii estetice -vor deveni "star" peste noapte.

    11
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod