Horoscop. Cum îţi dai seama că face ce vrea din tine, în funcţie de zodia lui

Te trezeşti uneori că faci ceea ce nu îţi place sau că spui ceva în care nu crezi? E posibil ca iubitul tău să te manipuleze fără să realizezi. Află ce îl dă de gol!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Linguşirea este arma secretă a acestui nativ atunci când vrea să te manipuleze. E posibil să te simţi flatată atunci când o face şi să faci unele lucruri fără să le gândeşti prea mult. Imediat cum vezi că apar din ce în ce mai multe dulcegării, trebuie să îţi pui semne de întrebare.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nativul din Peşti apelează la falsitate atunci când îşi doreşte să te facă să acţionezi după bunul lui plac. Ştie cel mai bine ce îţi place, cu o vorbă dulce şi o poftă satisfăcută poate obţine tot ce vrea de la tine. Fii sceptică atunci când exagerează cu bunătatea, pentru că înseamnă că are un plan ascuns.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dacă nativul din Berbec te atinge exact acolo unde te doare cel mai tare, înseamnă că vrea să obţină ceva de la tine. Psihologia inversă funcţionează de minune, aşa că de fiecare dată când nu îi convine ceva la tine, te va face să crezi că cei din jurul tău sunt oripilaţi de ce spui sau de ce faci.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Nativul din Taur nu tace până nu obţine ce vrea. Chiar dacă se întâmplă mereu acest lucru, e posibil să nu te fi gândit până acum că e doar o tactică de a lui de a îţi schimba deciziile. E drept, când îl vezi supărat că nu îi convine ce ai hotărât să faceţi astăzi, simţi că trebuie să dai înapoi. Nu îi da apă la moară, pentru că în acest fel, va contiua să facă ce vrea din tine.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Bărbatul din Gemeni nu îţi va spune niciodată în mod direct ce nu îi convine la tine şi ce ar vrea să schimbe. De aceea, îţi a implanta ideile lui încet, dar sigur. Dacă repetă la nesfârşit un lucru, înseamnă că nu se va lăsa până nu vei face ce vrea el. E posibil inconştient să spui sau să faci lucruri după bunul lui plac, fără măcar să te caracterizeze vreun pic.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Chiar dacă îţi pare natural de cele mai multe ori, e posibil ca iubitul tău din Rac să îşi calculeze foarte atent emoţiile. Atunci când nu îi convine ceva şi vede că nu poate să te convingă în niciun fel, se foloseşte de latura ta sensibilă. Supărarea vizibilă, nervii şi uneori chiar şi câteva lacrimi te vor face să te întorci din drum.

Leu(22 iulie - 22 august)

Leul este destul de parşiv, şi dacă faci sau spui ceva ce nu îi convine, te va pune într-o situaţie dificilă, ca nu cumva data viitoare să mai faci aşa. Se poate numi mai mult tortură, pentru că nu îşi ascunde intenţiile absolut deloc şi îşi exprimă dorinţele direct, fără să ţină cont dacă sunt singuri sau nu.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nativul din Fecioară oferă întotdeauna acele argumente care să te facă să îţi schimbi mentalitatea. Dacă e mereu nemulţumit, înseamnă că vrea să te transforme total în el şi nu te iubeşte pentru ceea ce eşti. Trebuie să îi analizezi replicile mai bine, pentru că e posibil să spună ceva total neadevărat, dar foarte convingător.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nativul vrea egalitate în toate şi nu suportă ca tu să faci ceva, iar el nu. Atunci când îl rogi ceva, nu te refuză niciodată, dar are grijă să se folosească de asta atunci când vrea să te facă să te răzgândeşti cu ceva. Poate fi considerat un şantaj, aşa că dă-ţi seama de asta şi ia atitudine. Mai bine evită să apelezi la el, pentru a nu fi nevoită să faci compromisuri.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nativul din Scorpion este maestru în manipulare şi ocoleşte adevărul ori de câte ori vrea să obţină ceva de la tine. De cele mai multe ori, acesta va modifica unele informaţii pentru a te face să te răzgândeşti, aşa că trebuie să verifici întotdeauna dacă ce spune este real.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorul face pe supăratul atunci când vrea să te facă să te răzgândeşti. Apelează la sentimentalism cu nonşalanţă, chiar dacă nu suferă atât de mult precum vrea să pară. Când îl vezi mult prea sensibil pentru un bărbat, atunci clar are ceva de ascuns. Falsitatea este asul lui din mânecă.

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Reproşul este tehnica pe care o foloseşte ori de câte ori are nevoie să te facă să acţionezi adupă bunul lui plac. Cu siguranţă ai mai făcut greşeli, fie ele cât de mici, peste care a părut că trece fără probleme. Însă atunci când e nevoie, se foloseşte de aceste lucruri pentru a întoarce totul în favoarea lui.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod