Beyonce a socat la MTV

Focoasa cantareata a monopolizat si atentia, si trofeele. Corset rosu, portjartier rosu si cele mai multe premii europene castigate. Aceasta a fost prestatia divei.
Focoasa cantareata a monopolizat si atentia, si trofeele. Corset rosu, portjartier rosu si cele mai multe premii europene castigate. Aceasta a fost prestatia divei.

Beyonce, vulgaritate si talent


Acesta este scenariul pe care a mizat si care a "urcat-o" pe cea mai inalta treapa la Gala de decernare a Premiilor MTV 2009. Cantareata de orgine americana a plecat acasa cu trei premii, informeaza Dailymail.co.uk. Asadar, artista este fericita castigatoare a trofeelor pentru "Cea mai buna artista", "Cea mai buna piesa - Halo" si " Cel mai bun videoclip - Single Ladies Put a Ring on It".

Ca o printesa, Beyonce si-a facut intrarea in scena pe ritmurile piesei "Sweet Dreams", spre deliciul audientei. Intreaga seara parca i-a fost dedicata, iar ea nu putea sa nu-si rasplateasca "invitatii" cu cateva discursuri dupa fiecare premiu.

"Dedic acest premiu celorlati artisti minunati. Multumesc MTV pentru aceasta onoare", a spus artista, dupa ce i-a fost acordat premiul pentru "Cea mai buna artista".

Legatura intre "Cel mai bun videoclip al anului" si Jay-Z, sotul ei, este evidenta. Piesa se numeste "Single Ladies Put a Ring on It", iar mesajul a fost urmatorul: "Exista o singura persoana careia vreau sa-i multumesc si aceasta este Jay-Z, care mi-a pus un inel pe deget".

O familie de castigatori


Pentru ca tot am adus vorba despre sotul ei, Jay-Z, trebuie sa spunem ca si el este unul dintre castigatorii serii de joi. Rapper-ul a fost premiat la categoria "Best Urban Act". Beyonce a fost prima care si-a felicitat sotul si nu s-a lasat pana nu i-a lasat o pata de ruj pe gat. Sa fie geloasa?

Campioane la capitolul vestimentatie


Patru outfit-uri, aceasta a fost "norma" pe care si-a stabilit-o artista de 28 de ani pentru seara de Gala a Premiilor MTV. Dintre acestea s-a putut face remarcata intr-o rochie neagra cu aplicatii metalice, piesa vestimentara identica cu cea pe care a purtat-o Cheryl Cole, cu cateva seri inainte, la show-ul live "X Factor". Vestimentatia artistei pentru premiile MTV a fost asigurata de David Koma.

Daca la capitolul premii castigate, nimeni nu a putut concura cu Beyonce, la capitolul vestimentatie si numar de costume, artista a fost depasita cu mult de Katy Perry. In calitate de gazda a evenimentului, artista si-a permis sa schimbe nu mai putin de... 12 outfit-uri. Daca anul trecut, in aceeasi postura, a uimit prin schimbarea a 10 costumatii, Perry s-a gandit ca anul acesta sa-si depaseasca propriul record, asigurandu-se astfel ca nimeni nu o detroneaza din postura de Regina a Modei, la premiile MTV.

Si-a facut intrarea intr-o rochie de seara superba, crem, pentru ca mai apoi sa recurga la o costumatie, gen Playboy, formata dintr-un sacou rosu din catifea care se asorta cu o pereche de dresuri rosii, informeaza Dailymail.co.uk. Pe dedesubt, Perry a ales sa poarte un corset negru si un portjartier in aceeasi culoare. Din cele 12 costumatii folosite a facut parte si un set de... lenjerie intima, pe care se putea vedea sigla echipei West Ham (in legatura cu iubitul ei, Russell Brand). De-a dreptul incantat de alegerea facuta, Brand a postat un comentariu pe pagina lui de Twitter: "Uau. Iubita mea a purtat un costum cu sigla West Ham in timp ce prezenta Premiile MTV. Ce zi! Ar trebui sa invieze Gandhi si sa-l intreb daca vrea sa fim colegi".

Michael Jackson este peste tot...


...si nu putea lipsi nici la editia de anul acesta a premiilor MTV. El a fost readus in atentia audientei printr-un videoclip tribut, prezentat de cei de la Jonas Brothers. "Cel mai bun", aceasta a fost singura declaratie facuta de artisti, inainte ca videoclipul sa ruleze.

Iata lista completa a castigatorilor:

  • Best Song: Beyonce - Halo
  • Best Live Act: U2
  • Best Group: Tokio Hotel
  • Best New Act: Lady GaGa
  • Best Female: Beyonce
  • Best European Act: maNga
  • Best Push Artist: Pixie Lott
  • Best Male: Eminem
  • Best Urban: Jay-Z
  • Best Rock: Green Day
  • Best Alternative: Placebo
  • Best Video: Beyonce - Single Ladies (Put A Ring On It)
  • Best World Stage Performance: Linkin Park

 

Surse foto: Reauters, AP, Daily Mail

6 Noiembrie 2009
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ileana pe 9 Nov 2009, 13:03
    @lore

    Este adevarat ca, in mare, articolul vorbeste despre Beyonce, dar am considerat necesar sa postez si poze cu ceilalti participanti la MTV. De exemplu, Jay-Z, Bono. Merci pentru comentariu.

    2
    0

  • alexandra pe 9 Nov 2009, 10:58
    shakira sau beyonce?

    daca articolul este despre beyonce, atunci puneti poze cu ea. Shakira ce legatura are cu articolul? Pe de alta parte, legat de tinuta ei...sorry, dar Beyonce e grasa si frumoasa, iar corsetul si ce mai are pe ea ii vin accordingly. Daca aparea o romanca la tv cu formele Shakirei sau ale lui Beyonce sau ale lui J Lo era o grasa notorie. In America se pare ca sunt dive... Nicio legatura cu vocea ei, care mi se pare foarte buna.

    2
    0

  • lore pe 8 Nov 2009, 19:20
    beyonce

    pai din 6 poze in care pretindeti ca este beyonce ea este de fapt in 3 in celelalte este shakira

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod