Bendeac s-a luat şi de Stela Popescu. 6 vedete aflate în conflict cu artistul

Mihai Bendeac s-a certat, de-a lungul timpului, cu mai multe vedete, iar după ce în urmă cu aproximativ o săptămână s-a aflat în război cu Şerban Huidu, actorul o atacă acum pe Stela Popescu, deoarece aceasta i-a refuzat o propunere de colaborare.
1 din 7

Stela Popescu, pusă la zid pentru că l-a refuzat pe Bendeac

Mihai Bendeac şi-a dorit să joace într-o piesă alături de Stela Popescu, însă actriţa nu a dorit să-şi asocieze numele cu cel al umoristului. Din această cauză, Bendeac a lansat un atac dur la adresa actriţei. „I-am propus un rol minunat, care i-ar fi venit mănuşă, într-un spectacol de teatru. I-am propus să apară la <<Românii au Artiști>>, aşa cum doreşte: singură, doar cu Arşinel, cu mine şi cu Arşinel, cu alţi artişti. Nu a vrut. O fi mai bine, după o carieră de 50 ani, să cânţi în condiţii mizere, printre mese, lovindu-te de chelneri şi cu un public care nu dă două parale pe tine? În loc să apari în contexte ca cele enumerate mai sus, care să te pună în valoare ca vedetă? Ăştia sunt, dragii mei. Au 70-80 de ani şi un singur scop: BANII! Din orice, în orice conditii, oriunde, în restaurante, în taverne prin Israel, în sufragerii, în cămine culturale care stau să cadă, la emisiuni cu farse regizate... Băi, nene, dar ce-or face cu averea?! Doar atât au înţeles din viaţă?“, a scris Bendeac pe Facebook.

„Nu mă interesează să joc cu Bendeac, eu joc pentru public. Pentru orice fel de public. Eu pe Bendac îl socotesc foarte talentat, dar nu are măsură. Dacă ar avea măsură, ar putea să fie Jim Carrey. E problema lui şi nu mă interesează, fiecare cu parerea lui. Eu nu am vrut să joc cu el, deşi mi-a oferit bani“, a fost răspunsul dat de Stela Popescu.
13 Iunie 2013
 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Dinu pe 29 Sep 2013, 17:07
    Cine este Bendeac?

    Este actor? Sau umbla dupa publicitate ieftina? Este ruda de sange cu Vanghelie?

    2
    2

  • mihai cretu pe 15 Iun 2013, 02:31
    bendeac !?

    Nu inteleg cu a ajuns un astfel de idiot pe scena ! Doamna Stela Popescu are o faima recunoscuta si nu mai are nevoie de comentarii ! Pe scena , asa cum vedem in ziua de azi , patrund si unii care n-au ce cauta acolo !

    3
    3

  • Serban pe 13 Iun 2013, 21:27
    Cine este Bendeac

    Am postat urmatorul comment pe site-ul sau dar nu ma astept sa-l posteze. Hai sa iti spun eu care e povestea ta :-). Suntem colegi la Teatrul de Comedie si imi aduc aminte ziua in care tu ai ajuns in teatrul nostru. Erai insotit de mama ta, o femeie simpla si cu mult bun simt, ce ne ruga sa avem grija de tine in timp ce ne impartea covrigi :-). In timp te-ai schimbat enorm... esti egocentrist si destul de cabotin. Nu iti mai ajunge nimeni cu prajina la nas de cand ai ajuns vedeta pe sticla. Spun ca ai ajuns vedeta pe sticla pentru ca pe scandura scenei inca nu ai reusit si nici nu cred. Nu mai saluti colegii sau oamenii simplii din teatru, esti cu figuri. Cea mai tare faza care ar fi trebuit sa te re-aduca cu picioarele pe pamant a fost ca ai venit la teatru pe noul tau motor si evident nu ai salutat pe nimeni :-) dupa care ai plecat. Nu stiu pe cine ai reusit sa enervezi in zona centrului vechi ca s-au luat unii dupa tine sa te bata. Tu marele Bendeac ai re-intrat in teatru strigand la ajutor dupa colegii tai (cei cu numele) pe care nu ii mai saluti. E evident ca nu a mai sarit nimeni in ajutorul tau. De ce spun aceste lucruri? Pentru ca lumea sa te cunoasca cine esti cu adevarat, mai ales dupa episodul in care ti-ai permis sa o ataci pe marea noastra artista Stela Popescu. Te-ai suparat ca nu a dorit sa joace alaturi de tine? Pai cred si eu... Ti-ar fi dat bine in cv sa spui ca ai jucat alaturi de domnia sa. Sper sa te ocoleasca toti marii actori, sa te izoleze. Poate te da afara si domnul George Mihaita ca doar esti angajat cu numele la Teatrul de Comedie. Ai sa spui ca ce coleg iti sunt eu... Sunt un om normal ce nu suporta mizeria, ipocrizia si felul in care ai decazut. Cred ac stii faza cand colegii satui de figurile tale, ti-au pus poza la afisier si au alturat textul: Acest om e colegul nostru? Asta dupa ce aparuse in presa un filmulet cu tine in care faceai sex... Ne-ai facut teatrul si pe noi (actorii adevarati ) de ras.

    8
    1

  • Dyutza_003 pe 13 Iun 2013, 12:15
    Pff

    Ce-i cu caricatura asta de Bendeac?! Mare critic... Are gura prea mare, dupa cum se vede. Sigur, cum el nu prezinta nimic, se leaga de altii, pentru a-si ridica rating-ul.

    13
    4

  • georgia600 pe 13 Iun 2013, 11:44
    Talentul nu se discuta

    Nu este treaba ta Mihai Bendeac, ce face D-na Stela Popescu. Si-a castigat respectul si dreptul de a isi lua soarta in propriile maini, dupa ce a facut toata lumea fericita cu aparitiile ei (netinand cont de bani sau de suma lor). Acum e momentul sa se concentreze asupra vietii personale si sa isi urmeze placerile, dorintele si preferintele sale. Nu datoreaza nimanui nicio obligatie, si cu atat mai putin tie, prichindelule.

    17
    3

  • vilmaristul pe 13 Iun 2013, 07:38
    mari actori stela si arsinel

    cu ce drept? si eu l as fi refuzat,ca sunt un nimeni si poate as dori sa ma vada cineva, dar nu la emisiunea lui. felicitari dnei STELA

    22
    3

  • marya pe 13 Iun 2013, 07:13
    stela popescu

    Mi se pare normal sa refuze mai soson plouat nu-i ajungi nici la degetul mic de la picior...isi strica reputatia jucand cu tine. E o doamna indiferent unde joaca sau canta,..sunt convinsa ca avantajul ar fi fost al tau sa apari alaturi de nume ca al Stelei Popesc si Arsinel numai ca nu ti-a iesit.Din atacul tau se vede ce caracter mizer ai..

    22
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod