Barack și Michelle Obama au împlinit 29 de ani de căsnicie: Mesajele lor arată cât de mult se iubesc

Fostul președinte american și soția lui au marcat evenimentul cu câteva mesaje speciale postate pe rețelele de socializare.
Barack Obama si Michelle Obama au ajuns la doar un pas de implinirea a trei decenii de casnicie. Fosta Prima Doamna a Statelor Unite, in varsta de 57 de ani, i-a adus duminica un omagiu emotionant sotului ei, Barack Obama (60 de ani), marcand a 29-a aniversare a mariajului lor. „Cum a inceput versus cum merge. Aniversare fericita, Barack – te iubesc!”, a scris Michelle Obama.

Mesajul ei include o fotografie din tinerete in care cei doi apar imbratisati pe o canapea si o imagine realizata in aceeasi ipostaza, din prezent.

„Nu-mi pot imagina viata fara tine”


Barack Obama a raspuns duminica dupa-amiaza, in acelasi ton, cu o postare pe Instagram: „Aniversare fericita, Miche! In ultimii 29 de ani mi-a placut sa privesc lumea stiind ca tu esti nu doar fiica a South Side (zona din Chicago, n.r.), dar si mama, avocat, director, scriitoare, Prima Doamna si cea mai buna prietena a mea. Nu-mi pot imagina viata fara tine”, a scris fostul presedinte american. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro


6 Octombrie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod