30 de tunsori bob purtate de vedete și fashioniste care te vor inspira să te tunzi

Indiferent de an, sezon sau tendințe, tunsoarea bob rămâne întotdeauna în trend.
Numeroasele staruri care aleg acest stil demonstrează că bobul este una dintre cele mai bune variante atunci când vrei să faci o schimbare de look. Iar motivul este simplu: tunsoarea bob se potrivește oricui, indiferent de trăsături și forma feței sau de textura părului.

Un alt motiv pentru care tunsoarea bob este atât de populară este acela că există o mulțime de variante din care poți alege, astfel că este imposibil să nu descoperi stilul care ți se potrivește cel mai bine. 

Citește și: 10 tunsori și coafuri pentru părul scurt care se poartă în acest sezon


În prezent este în tendințe tunsoarea bob franțuzesc, un bob scurt cu breton care oferă acel aer șic reprezentativ pentru franțuzoaice. De asemenea, bobul arată excelent și pe părul creț sau ondulat, iar tot mai multe vedete care au părul texturat optează pentru acest look.
Se poartă și bobul retro, inspirat de anii '80 și '90.

Descoperă în galerie 30 de tunsori bob purtate de celebrități, care te vor inspira să te tunzi.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod