Autopsia lui Peaches Geldof, rezultate neclare

Autopsia starletei care a murit la vârsta de 25 de ani a furnizat rezultate neconcludente, iar autorităţile vor trebui să efectueze un set de teste toxicologice pentru a stabili cu exactitate cauza decesului, a anunţat poliţia britanică.

Peaches Geldof, fiica muzicianului Bob Geldof, a fost găsită decedată, la vârsta de 25 de ani, în reşedinţa ei din comitatul Kent, luni.

Poliţia a spus că, în acel moment, decesul starletei "nu era considerat suspect, ci inexplicabil şi subit".

Testele toxicologice ar putea să dureze "câteva săptămâni", au anunţat, miercuri, poliţiştii britanici, potrivit bbc.co.uk.

"Ofiţerii noştri continuă să investigheze circumstanţele din jurul acestui deces pentru a alcătui un raport ce va fi înaintat medicilor legişti", se afirmă în comunicatul poliţiei britanice.

Consiliul general din comitatul Kent a spus că va lua în curând "o decizie pentru a vedea dacă este nevoie să fie iniţiată o anchetă", pe baza rezultatelor finale ale autopsiei.

Peaches Geldof, scriitoare, prezentatoare TV şi model, a murit luni. Poliţiştii au fost chemaţi la reşedinţa în care victima locuia cu soţul ei, cântăreţul Thomas Cohen, şi cu cei doi copii ai lor, în urma "unui apel privind starea de sănătate a unei femei". Decesul starletei britanice a fost pronunţat la faţa locului, relatează Mediafax.



Peaches Geldof avea 11 ani atunci când mama ei, prezentatoarea de televiziune Paula Yates, a murit în urma unei supradoze de droguri, în septembrie 2000. Paula Yates a divorţat de Bob Geldof în 1995 pentru a începe o relaţie cu Michael Hutchence, solistul trupei INXS, care a durat până la sinuciderea acestuia, în 1997. În septembrie 2012, Peaches Geldof a dezvăluit că nu reuşit vreme de mulţi ani să treacă peste momentul morţii mamei sale.

Totodată, ultimul mesaj postat pe Twiter de Peaches Geldof include o fotografie din vremea copilăriei, în care apare în braţele mamei sale. Fotografia este însoţită de textul următor: "Eu şi mama mea".

Ultimul ei articol pentru revista Mother and Baby a fost publicat, postum, marţi. "Acum, viaţa e frumoasă. Iar faptul că sunt mamă este cea mai bună parte a vieţii", scria starleta britanică.

Născută în 1989, Peaches Honeyblossom Geldof a început o carieră în media la vârsta de 15 ani, cu o serie de articole pentru revista Elle.

A părăsit casa părintească la vârsta de 16 ani şi a continuat să lucreze pentru The Telegraph şi The Guardian, dar şi pentru emisiuni de televiziune, precum "OMG! with Peaches Geldof", transmisă pe ITV2.
De asemenea, ea a lucrat ca model şi, săptămâna trecută, a participat la lansarea liniei vestimentare F&F a lanţului de magazine Tesco, în Londra, notează Mediafax.



Prezentatoarea TV era căsătorită cu muzicianul Thomas Cohen, cu care avea doi copii, Astala şi Phaedra.

Peaches Geldof a mai fost căsătorită cu rockerul Max Drummey, dar cei doi s-au despărţit în 2009, după şase luni de căsnicie.


Foto: Hepta

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod