Andreea Raicu Exclusiv: Mi-ar plăcea ca iubitul meu să fie autentic!

Andreea Raicu, o frumuseţe matură care are ceva de transmis


eva.ro: Am citit prin ziare că ai devenit suspicios de fericită. Ba mai mult, unele vedete se întreabă pe blogurile lor “ce a păţit Andreea Raicu”? Care e secretul fericirii tale?

În primul rând, am învăţat să mă bucur de lucrurile bune din viaţa mea, în loc să-mi concentrez toate atenţia pe ce nu merge sau pe ce nu am. Cumva, suntem atât de preocupaţi să găsim lucrurile care nu ne plac, care lipsesc din viaţa noastră, care nu merg bine încât uităm să ne bucurăm de cele atât de bune şi frumoase pe care le luăm ca pe ceva ce ni se cuvine.

Îmi exprimam nemulţumirea la tot pasul, cheltuiam enorm de multă energie în ceva ce nu făcea decât să-mi aducă şi mai multă nefericireAndreea Raicu
Acest capitol, numit Recunoştinţă, a venit după o lungă perioadă în care nu făceam altceva decât să mă plâng şi să mă vaiet din cauza lucrurilor pe care nu le aveam. Îmi exprimam nemulţumirea la tot pasul, cheltuiam enorm de multă energie în ceva ce nu făcea decât să-mi aducă şi mai multă nefericire şi mai multă insatisfacţie. Eram supărată pentru că nu-mi ieşeau lucrurile aşa cum îmi planificam şi nu mă uitam niciodată la ceea ce viaţa îmi dădea în schimb. De bucurie, nici nu se punea problema…
Din fericire, am înţeles că atâta vreme cât nu mă bucur de ceea ce am, nu voi primi nimic mai bun. Cum să primesc mai mult dacă nu mă bucur de ceea ce am în prezent?! Dumnezeu ne dă tot ce avem nevoie atunci când trebuie şi ne dă spaţiul să ne bucurăm şi să apreciem.
18 Septembrie 2015
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • o cititoare pe 18 Sep 2015, 10:50
    greseli

    E pacat ca la varsta asta nu stie sa formuleze corect o fraza, mai ales ca aceasta figureaza pe un material destinat publicului larg, alaturi de o invitatie la cnferinta! Prea plina de sine sau mult prea ipocrita! Mai bine isi lua un consilier!!!

    0
    2

  • Andone Ana pe 18 Sep 2015, 06:25
    fericirea

    Cred ca Raicu simuleaza o fericire imaginara!!la aproape 40 de ani fara perspectiva unei casnicii si a unor copii e putin probabil.mai mult decat atat vrea sa si vanda biletele la conferinte.cum putem atinge fericirea fara sa avem banii ei??vizavi de silueta ei sigur are probleme de sanatate ce se vad si pe fata!!baliverne de vandut vise fraierilor!!

    1
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod