Andreea Marin, câteva lacrimi pentru prima pagină a tabloidelor

Andreea Marin a participat, joi seară, la Palatul Parlamentului, la un eveniment caritabil, care avea ca scop lansarea organizaţiei non-profit Nelson Mandela 46664 Bangles România şi promovarea brăţărilor 46664.

Fosta soţie a lui Ştefan Bănică s-a lăsat aşteptată, iar în momentul în care a ajuns în holul sălii C.A. Rosetti, acolo unde a avut loc evenimentul, ea a fost asaltată de toţi jurnaliştii prezenţi. Cu un zâmbet larg şi deschisă oricărui dialog, Andreea Marin a răspuns la întrebări şi părea că a trecut cu bine peste momentul divorţului.

Vedeta chiar a afirmat că nu trăieşte o dramă. „Dacă convingerile tale nu mai coincid cu ale celuilalt, asta nu e o dramă. Ne-am împăcat cu gândul. Nu mai există cale de întoarcere“, a spus aceasta. Însă, la doar câteva minute distanţă, atunci când a fost întrebată despre cauza pe care o susţine, lupta pentru prevenirea HIV/SIDA în ţara noastră, Andreei Marin i-a curs pe obraz o lacrimă. Imediat, parcă special pentru a-i ţine mai mult în suspans pe jurnalişti şi pentru a-i face mai curioşi, „Zâna“ şi-a şters obrazul şi a continuat să vorbească.

Ceea ce părea a fi un punct de slăbiciune, provocat de divorţul de Ştefan Bănică, s-a dovedit mai târziu a fi doar un plan bine pus la punct.

După alte doar câteva minute, Andreea Marin a zâmbit larg, alături de celelalte vedete prezente la eveniment, ba chiar a şi râs minute bune.

Calculându-şi bine fiecare mişcare, Andreea Marin şi-a mai ales un moment prielnic pentru a mai vărsa câteva lacrimi. Cu doar câteva minute înainte de a se termina evenimentul, în timp ce pe scenă o formaţie cânta melodia „Găseşte-ţi calea“, „Zâna“ a început din nou să plângă. În tot acest timp, un cameraman şi un fotograf de la Cancan erau lângă ea, pentru a aştepta orice mişcare greşită a vedetei. Mai mult, fix în momentul în care i-au curs din nou lacrimile, lângă cei doi jurnalişti de la Cancan ajunsese şi fotograful de la Click, reuşind şi acesta să imortalizeze momentul.

După acest moment aşa zis trist, vedeta a devenit, din nou, foarte bine dispusă şi zâmbitoare şi a început să acorde interviuri, într-o manieră foarte relaxantă.



Această primă apariţie în public a Andreei Marin, după ce a anuţat divorţul de Ştefan Bănică, i-a făcut pe mulţi cârcotaşi să spună că toate evenimentele din ultima lună au fost premeditate, pentru ca vedeta să-şi relanseze cariera.

Cu toate că a spus că doreşte să aibă linişte în viaţă şi să nu fie urmărită de presă, din cauza divorţului, se pare că Andreea Marin face tot posibilul să iasă în evidenţă.

Vedeta apare din ce în ce mai des în tabloide, în timp ce Ştefan Bănică îşi vede de viaţă şi nu este urmărit deloc de paparazzi, cu toate că tabloidele l-au scos pe cântăreţ ţap ispăşitor şi au dat vina pe el pentru divorţ, afirmând că ar avea amante şi ar fi bătut-o pe „Zână“. Dacă aceste lucruri erau adevărate, cel care ar fi trebuit urmărit pas cu pas ar fi fost Bănică, nicidecum Andreea Marin.

Mai mult, despre Andreea Marin au apărut informaţii conform cărora îşi pregăteşte revenirea în televiziune. După ce s-a întors în Dubai, vedeta a plecat în Spania, acolo unde a fost pusă în legătură cu postul de televiziune Canal Sur, care ar pregăti un proiect de emisiune pentru România. În plus, chiar la evenimentul de aseară, Andreea Marin a ţinut neapărat să precizeze ce planuri de viitor are şi ce proiecte pregăteşte.

„În martie şi aprilie voi fi într-un turneu prin ţară, cu Şcoala Mamelor. Deschidem un centru pentru ajutorarea femeilor care trec printr-un divorţ sau rămân văduve.
Lucrez şi la nişte idei pentru televiziune. Nu stiu dacă patronii de presă sunt dispuşi să investească în ceva serios, pentru că eu nu pot face un progam îndoielnic. Pe lânga asta, mai am şi proiecte de publicitate“
, a precizat Andreea Marin.

Gurile rele merg chiar mai departe şi spun că vedeta s-a agăţat de evenimentul caritabil de joi seară special pentru a reveni în prim-plan.



La Palatul Parlamentului au mai fost prezenţi Vladimir Drăgia, Zoli Toth şi prinţesa Lia, dar şi Adina Buzatu, care este ambasador 46664 Bangles în România. Aceasta din urmă chiar s-a implicat mai mult în proiect şi vinde în magazinele sale brăţările 46664, iar 70% din suma rezultată din vânzarea brăţărilor este alocată cauzei Fundaţiei în România, restul de 30% revenind artiştilor din Africa de Sud care au realizat brăţările.

Brăţările sunt realizate manual din cele mai de preţ resurse ale Africii de Sud: cupru, argint, aur şi platină. În magazinele TRENDS sunt disponibile patru modele: Cupru – 195 RON, Cupru negru – 295 RON, Argint – 1,395 RON şi Aur (18 k) – 44,950 RON.

„Am urmărit încă din 2008 activitatea Fundaţiei pentru că mi-a plăcut conceptul şi pentru că a reuşit într-un timp scurt să implice un număr atât de mare de personalităţi internaţionale. Am primit cu bucurie propunera de a fi Ambasador 46664 Bangles pentru România, unde incidenţa HIV/SIDA este printre cele mai ridicate din Europa. Mă voi implica activ în susţinerea Fundaţiei prin participarea la evenimente şi proiecte, dar şi financiar“, a spus Adina Buzatu.

1 Februarie 2013
 

Comentarii (8)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Grigore Alina pe 16 Feb 2013, 13:30
    ce fel de jurnalisti sunteti?

    Nu pot sa cred ce articol am citit. Cum puteti transforma drama unui om intr-un act teatral? Nu realizati ca a depus chiar un efort sa zambeasca, sa fie puternica si sa dea dovada de maturitate fiind in public? Cine spune ca e usor sa divortezi de un om cu care ti-ai impartasit atatea visuri,sperante, atatea planuri si mai ales cu care ai si copii. va numiti JURNALISTI????? RUSINE VOUA! RESPECT jurnalistilor ADEVARATI!!!!!!! Fara misto-uri in tara asta nu se poate?

    3
    0

  • Real Mark pe 3 Feb 2013, 15:30
    pt. "Mark", clona - psihopatul de A.M.

    "Mark" cl;ona din 2 febr., ora 02:40 - psihopatul omniprezent, care nu doarme niciodata dand click secunda se secunda pe google doar doar o mai aparea ceva despre A.M. Si cum apare, ce credeti? Isi face intrarea la secunda si se pune frate pe lasat mesaje aiuritoare, ca mintea lui, ca-i retardat baiatu'. Si cum l-am dat in gat de atatea ori ca e doar un amarat fomist care-si primeste o pensie modica de handicap(at), mi-a preluat userul pentru a nu stiu cata oara. Macar bine ca imi confirma pentru a suta oara ca e un biet psihopat de pers. A.M. Nici psihiatrul nu mai are ce sa-i faca acestui dement!

    1
    11

  • Anessia pe 2 Feb 2013, 16:43
    Viata merge inainte, Andreea!

    Niciodata nu poti sa stii ce este cu adevarat in sufletul unei femei, atunci cand pierde pe cel drag...Pentru ea, Andreea care este si o persoana publica este cu mult mai greu, pentru ca multi ochi o "vaneaza" si sunt convinsa ca nu este deloc placut... Noi, oamenii uitam ca nu avem dreptul sa judecam pe nimeni... Noi, oamenii ar trebui sa ne intrebam ce am simti noi in locul ei macar pentru cateva secunde si atunci cu siguranta am fi mai UMANI...

    10
    0

  • Marika86 pe 2 Feb 2013, 12:55
    Bravo Andreea...

    E o problema daca plange?E prima persoana publica care varsa o lacrima???Stiti voi cati oameni plang zi de zi? In Romania e o mentalitate mult prea veche,daca cineva face ceva ii sunt aruncate pietre,barfe,etc... Mai bine v-ati ocupa de alte lucruri...Sunt atatia oameni in Romania care plang de foame,care sunt tratati cu indiferenta!Spitatele sunt pline de doctori corupti,primariile sunt pline de primari care fura,tinerii inteligenti nu sunt angajati pentru ca nu au bani de spaga,etc... Va spune aceste lucruri pentru ca nu mai locuiesc in Romania si sunt mandra...Mentalitatea din Romania e gresita!

    6
    0

  • Monica pe 2 Feb 2013, 12:27
    Articol de doi bani!

    Din cauza voastra tara noastra nu ajunge unde trebuie si suntem mereu aratati cu degetul de cei din afara. Nu stiti sa va apreciati oameni care va fac tara cunoascuta prin lucruri frumoase. Ati inceput sa vedeti mostrii chiar si acolo unde nu exista! Pacat si rusine!

    9
    2

  • Mark pe 2 Feb 2013, 02:40
    Escroaca expirata si falsa

    Cea mai mare impostoare a Romaniei! Falsa pana in maduva oaselor, avara si fara niciun scrupul.

    4
    17

  • Ana pe 1 Feb 2013, 22:33
    Andreea,oricum rămîi a fi o învingătoare!

    Mult stimaților jurnaliști: Nu faceți senzații din durerea cuiva... Mai bine v-ați îngriji de lucruri mult mai importante pentru societate decît ați birfi.... Sunteți siguri că a fost un scenariu regizat? La voi toate sunt scenarii, plus la toate regizate!

    8
    5

  • dani pe 1 Feb 2013, 20:37
    frumoasa noastra...

    ah dragalasoooooooooooo................esti ca scarlett cand s-a imbracat in negru la bal ca era in doliu si a dansat cu rett de i-au scaparat calcaieleeeeeee...

    5
    16

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod