Andreea Mantea nu mai vrea să audă de bărbaţi: „N-am pe nimeni şi nici nu vreau“

După relațiile eșuate prin care a trecut, vedeta se declară mulțumită cu viața ei așa cum este acum și preferă să-și crească singură copilul.

Până acum, Andreea Mantea n-a avut noroc în dragoste. După o perioadă agitată, cu relații care nu au funcționat, vedeta TV este mulțumită că are un copil și privește cu încredere spre viitor.

Statutul de mamă singură nu o deranjează, dimpotrivă - ea este decisă să-i acorde micuțului David toată atenția sa, chiar dacă tatăl acestuia, câștigătorul show-ului "Burlăcița", cu care a rămas însărcinată, a părăsit-o.

După această experiență, prezentatoarea TV a devenit mai precuată și spune că momentan nu-și mai dorește o relație: "Sunt bine aşa cum sunt, nu vreau pe nimeni.

Sunt singură şi sincer nu îmi doresc prea curând pe cineva în viaţa mea", a declarat ea pentru cancan.ro.

"Prefer să îmi petrec timpul cu David. Sunt extrem de fericită şi împlinită. David este cel mai frumos lucru care mi s-a întâmplat", a mai spus ea.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • pollet_a pe 21 Oct 2015, 19:41
    Nu va mai vaitati........

    Draga Andreea, ai ales....pana ai cules, ca sa zic asa. Asta e talentul tau. Ai inceput ca Elena Carstea....nici ea nu mai suporta barbatii....."sunt porci" - asa spunea.....pana la urma, tot de unul dintre ei....a avut parte. Asta e viata. Poti sa spui si sa faci orice, nu stii ce se va intampla...

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod