Andreea Mantea, în depresie după ce a fost dată afară de la Kanal D

Fosta prezentatoare de la Kanal D trece printr-o perioadă nefastă. După ce a fost pusă pe liber de televiziunea cu acționariat turc, Andreea încearcă fără succes să-și găsească repede un job. Numai că timpul trece și până acum n-a găsit nimic.
Vedeta trece printr-o pasă proastă în ultima vreme. După despărțirea de Ștefan Stan, cu care a avut o relație agitată, ea a rămas fără emisiunile pe care le prezenta la Kanal D, în urma unor discuții aprinse cu conducerea postului, care nu a acceptat să-i mărească salariul. După ce și-a dat demisia de la "WOWbiz", postul ei a fost preluat de Adelina Pestrițu.

Toate aceste evenimente au copleșit-o pe fosta colegă a lui Mădălin Ionescu. Conform apropiaţilor ei, bruneta încă nu şi-a revenit după despărțirea de postul turcilor.
Andreea bate acum la uşile televiziunilor, în speranţa că va reuşi să obțină un contract, scrie Click!.

Vedeta regretă despărțirea de Kanal D și încearcă să-şi revină din starea proastă pe care o are. Ea a fost văzută la discuţii cu foştii ei colegi, cu care a lucrat în Kanal D în primul sezon al emisiunii de seară de la postul turcilor.
Se pare că primele conflicte cu conducerea le-a avut din pricina foştilor colegi. Potrivit surselor citate de Click!, managementul le bănuia pe Andreea şi pe o altă persoană din vechea echipă a show-ului de seară că dădeau concurenței informații despre emisiunea de la Kanal D.

Conducerea postului a fost deranjată că atunci când Ștefan Stan a cerut-o de soție, evenimentul a fost transmis în exclusivitate de Pro TV, deși Andreea era plătită de ei.
Turcii n-au tolerat faptul că ea și-a sabotat propria emisiune, oferind exclusivitatea unui post concurent, în loc ca ea să-și promoveze emisiunea pe care o prezenta, astfel că discuția în care Andreea a cerut mărirea salariului, i-au tăiat din star pretențiile și au respins orice negociere, mai scrie ziarul amintit.

Modul în care Andreea Mantea a pus pe tapet problema banilor i-a închis orice portiță de întoarcere. Conducerea postului a scos imediat imaginile cu ea din promo-urile emisiunii, iar la scurt timp a anunțat și cine o va înlocui la "WOWbiz". 
Începând din 2 septembrie, Adelina Pestriţu va prezenta în fiecare seară, de luni până joi, emisiunea alături de Mădălin Ionescu.
 
Potrivit Click!, Adelina va câştiga dublu, de la 4.000 euro, cât lua de la emisiunea "D-Paparazzi", la 8.000 euro. 

Rămasă și fără iubit și fără bani în pragul noului sezon, când revin toate emisiunile, Andreea Mantea trebuie să găsească repede o soluție.
Rămâne de văzut dacă toamna va însemna pentru ea un nou început. 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
29 August 2013
 

Comentarii (10)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • maria rodica pe 1 Sep 2013, 20:45
    andrea mantea

    sa mearga sa lucreze la o fabrica pe salar de 800

    2
    1

  • Mitica pe 1 Sep 2013, 20:20
    Ce "pacat" de Ratzusca Bosumflata

    Ce fatza de ratzusca bosumflata poate sa aiba aceata Mantea... Hmmm, auzi acolo, majorare de salar, mai ales la un investitor strain in aceste vremuri... pai bineinteles ca i-a dat viteza printr-un sut aplicat sub codita cea obraznica. Poate asa se mai curata media de aceste nulitati ignorante si nesatule. Tot ciury-bury este promovat si devine vedeta in Romania. Si te mai intrebi atunci de ce in Romania sunt atatea neajunsuri.

    1
    0

  • Catalina-Emilia pe 30 Aug 2013, 14:22
    Intolerabil!

    E trist cand parintii nostri muncesc pe rupte pentru 600 de lei...si e intolerabil ca niste prezentatori sa aiba salariul de 8000 de euro!!!Stiati ca Andreea Mantea avea inainte salariul de 12000 de euro si ca nu i-a convenit ?

    2
    0

  • Catalina-Emilia pe 30 Aug 2013, 14:22
    Intolerabil!

    E trist cand parintii nostri muncesc pe rupte pentru 600 de lei...si e intolerabil ca niste prezentatori sa aiba salariul de 8000 de euro!!!Stiati ca Andreea Mantea avea inainte salariul de 12000 de euro si ca nu i-a convenit ?

    1
    0

  • VLAICU pe 29 Aug 2013, 22:30
    loc de munca?

    In ziua de azi e greu sa iti gasesti loc de munca,e normal sa fie in depresie dar de ce o criticati?????De ce nu ii oferiti un loc de munca???????

    0
    3

  • pollet_a pe 29 Aug 2013, 22:15
    Oh, ce tragedie.......

    O ajunge din urma pe Zavoranca.......

    3
    0

  • mari pe 29 Aug 2013, 20:10
    oooooooooo

    cat???????? 8000???????????????? doamne maica in ce lume traim ce face de 8000 de euro??????????? se impaca si se desparte de Varciu de x ori Mantea..........cine???? iubita aluia ce o tinea pe la usi???

    2
    0

  • Livi Baciu pe 29 Aug 2013, 17:45
    no coment..

    8000 de euro????pentru ce???nu pot sa cred...

    3
    0

  • kris pe 29 Aug 2013, 17:11
    caca maca

    ar trebui ca milioanele de someri din lumea intreaga sa isia venele.. sa se duca la sapa..la muls vacile

    1
    0

  • iulia pe 29 Aug 2013, 16:14
    NULITATI

    Pipitele si Madalin trebuie trimisi la alte activitati . Sunt niste nulitati antipatice

    3
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod