Andreea Bălan şi Keo: povestea perfectă de dragoste care s-a transformat în coşmar

După ce s-au iubit mai bine de opt ani de zile, Keo şi Andreea Bălan s-au despărţit, motivul fiind infidelitatea artistului.

În urmă cu o lună de zile, cei de la Spy News notau că, la doar câteva ore după ce Andreea Bălan anunţa că nu mai formează un cuplu cu Keo, din casa cântăreţului şi a artistei a ieşit o tânără blondă, despre care se spunea că este amanta lui Keo.

Iniţial, Andreea Bălan nu a crezut ce au scris cei de la Spy News, care sunt colegi de trust cu blonda, care lucrează la Antena 1. Mai mult de atât, Andreea a spus, în cadrul emisiunii „Acces Direct“, că s-a certat cu cei de la Spy News, deoarece i-a acuzat că totul este doar o invenţie de-a lor. Blonda l-a întrebat şi pe Keo care este adevărul, iar, potrivit unor apropiaţi de-ai artistei, acesta i-a jurat cu mâna pe Biblie că nu a înşelat-o niciodată.

Din păcate pentru cei doi amorezi, care formau unul dintre cele mai sudate cupluri mondene din România, Andreea Bălan a investigat ce s-a întâmplat în ultimul timp şi a aflat că iubitul ei, alături de care se vedea pentru tot restul ei, o înşela de mai bine de un an de zile cu Alexandra Pavel, o tânără cântăreaţă cunoscută publicului larg sub numele de scenă de Misty.

Andreea Bălan a afirmat, în direct la televizor, că iubitul ei şi amanta lui se iubeau chiar în casa vedetei, iar atunci când Keo îşi scotea amanta în oraş, o plimba cu maşina Andreei. Cu toate că iniţial a negat orice legătură cu Misty, Keo şi-a pus cenuşă în cap până la urmă şi s-a dus să-şi ceară iertare de la Andreea Bălan. Potrivit artistei, fostul ei iubit s-a pus în genunchi în faţa ei şi i-a spus că este pregătit să facă un copil cu ea. Cu toate acestea, Andreea Bălan a afirmat că nu îl poate ierta pe cel care i-a fost alături mai bine de opt ani de zile şi pe care îl idolatriza în trecut, după cum a spus chiar ea.



Jurnaliţtii de la Cancan au aflat chiar că, în urmă cu câteva zile, Andreea Bălan s-a decis să se ducă în apartamentul din Aviaţiei al lui Keo, unde cei doi locuiseră până să-şi ridice propria casă. Deoarece avea o cheie de la locuinţă, vedeta nu şi-a sunat fostul iubit să-l anunţe că se duce să-şi ia hainele, iar în momentul în care a ajuns la locuinţă, a avut un şoc. Andreea a găsit-o în casă pe Misty, care locuia deja cu Keo.

Se pare că acela a fost momentul în care Andreea a aflat foarte multe detalii intime despre relaţia pe care Misty o avea de mai bine de un an de zile cu Keo. Potrivit celor de la Cancan, Andreea şi Misty au stat de vorbă câteva zeci de minute, artista aflând şi că mama lui Keo ştia că fiul ei are o amantă, dar şi faptul că artistul şi Misty au fost în vacanţă la Geneva, acolo unde părinţii lui au o locuinţă.

În urma celor întâmplate, Andreea Bălan a afirmat că, deşi mai are sentimente pentru Keo, nu poate trece peste trădarea acestuia şi că se simte atât de trădată încât nu crede că va mai putea avea încrede în bărbaţi. Andreea a spus că vor trece cel puţin doi ani de zile până va reuşi să-şi refacă viaţa şi să găsească pe cineva alături de care să-şi întemeieze familia pe care şi-o doreşte de mult timp.

9 Mai 2014
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Elena pe 9 Mai 2014, 11:37
    Scapa de el, Andreea scumpa!

    Rau, rau de tot ne pare ca, si tu, trebuie sa treci "prin tradarea carnii", care este cea mai cumplita! Nu meritai, fata minunata - nici tu, nici alte feminine ca tine - ! Sa-i multumesti lui Dumnezeu ca nu ai copil cu Bestia! Fugi de el, nu te mai opri si nu te uita inainte!Daca il luai debarbat, o viata intreaga tot tradare practica! Rezolva-ti problemele financiare facute la gramada cu Tradatorul; nu-i ceda 1 leu si scapa de el cat poti de repede, fara resentimente si fara sa te mai auzim ca mai ai vreun sentiment pentru farisesu si mitomkan, pagan si urat cu creci! Revino-ti rapid si fii fericita! Cu iubire, pretuire si sinceritate, Elena & Familia P.S. Vampei ii va plati Dumnezeu exact cu aceeasi moneda!(vezi cazul Zanei!)

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod