Andra şi Răzvan Gogan au mers la facultate de la vârsta de 2 ani

Andra (14 ani) şi Răzvan Gogan (11 ani), care au intrat în Cartea Recordurilor, la secţiunile „Cel mai mare număr de albume lansate de către un copil“ şi „Cel mai lung concert susţinut de un copil“, au fost forţaţi de împrejurări să meargă încă de mici la facultate, acolo unde părinţii lor erau studenţi.

Deşi au numai 15, respectiv 12 ani, Andra şi Răzvan au ajuns să se întreţină singuri din punct de vedere financiar. Cei doi artişti au concerte săptămânal, au lansat până acum 32 de albume, participă la cele mai mari competiţii de dans sportiv şi dublează voci pentru cele mai îndrăgite seriale de la Disney Chanel.
 
Viaţa lor nu a fost însă mereu aşa de roz. Când au venit pe lume, cei doi copii au locuit împreună cu părinţii lor într-o cameră strâmtă de cămin studenţesc din cartierul Lacul Tei.

Pe vremea aceea, tatăl lor era student la Politehnică, iar mama lor era studentă la ASE.
 
Pentru că nu aveau în grija cui să-i lase, soţii Gogan îi luau pe rând la cursuri pe micuţii Andra şi Răzvan. Aşa se face că la vârsta de 2 ani, Răzvan îşi lua porţia de lapte pe băncile facultăţii.
 
Experienţa s-a dovedit a fi benefică pentru cei doi, deoarece acum Andra este o liceeancă de nota 10, iar fratele ei nu ratează nicio olimpiadă de matematică şi de informatică.

30 Mai 2013
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • GHIMICI pe 21 Aug 2013, 06:32
    FAMILIA E PE PRIMUL LOC

    E TARE COMTINUA IN ACELASI FEL... TE IU BESC;)

    1
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod