Anda Adam o copiază în continuare pe Bianca Drăguşanu. Îl vrea înapoi pe Slav?

De când l-a pierdut pe Victor Slav, Anda Adam a căzut în depresie şi nu a mai reuşit să-şi găsească un bărbat alături de care să aibă o relaţie stabilă.

În momentul în care a aflat că Victor are o nouă relaţie, care s-a transformat mai apoi într-o căsnicie, Anda Adam a început să o copieze pe Bianca Drăguşanu, cea care îi devenise soţie lui Victor Slav. Cu toate că la începutul acestui an Bianca şi Victor au divorţat, prezentatoturl de la Pro TV fiind acum singur, Anda copiază în continuare fiecare gest al Biancăi.



După ce ani de zile a fost şatenă, brunetă şi blondă, Anda Adam s-a decis acum să se vopsească roşcat, fix aceeali nuanţă pe care Bianca Drăguşanu a avut-o la păr pe aproape toată durata relaţiei cu Victor Slav.

Mai mult de atât, cântăreaţa a pus recent pe Instagram o fotografie în care apare cu capul acoperit cu o şapcă, îmbrăcată cu o geacă neagră şi cu telefonul în mână. Nimic ciudat până aici, însă fotografia este realizată exact la fel cum s-a pozat şi Bianca în urmă cu mai multe luni.

Cel mai straniu este că, de mai bine de un an de zile, Anda Adam se fotografiază în ipostazele în care o face Bianca Drăguşanu, cântăreaţa părând că stă toată ziua pe pagina de Facebook a fostei soţii a lui Slav, iar apoi face tot ce face şi Bianca.
Mai mult de atât, Anda este acuzată în ultimul timp că a recurs la mai multe operaţii estetice, printre care şi de mărire a buzelor.



Dacă în trecut, pe când încă era doamna Slav, Bianca era deranjată de asocierea cu Anda Adam, acum se pare că vedeta nu mai dă o importanţă aşa mare acestui lucru. „Dacă-i place aşa cum arăt... Am fost surprinsă, dar asta înseamnă că avem aceleaşi gusturi. Nu e nimic rău în asta“, a spus recent Bianca Drăguşanu despre faptul că Anda Adam o imită.

20 Martie 2014
 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Arici Pogonici pe 21 Mar 2014, 00:55
    Asa sa fie...

    ... cum spuneti voi fetelor. Intr-adevar, gusturile nu se discuta. Era doar o discutie de nuanta in jurul aceluiasi rahat, dar din alte puncte de vedere..

    0
    2

  • Dyutza_003 pe 20 Mar 2014, 15:16
    Arici

    Helloooo! Prima sotie aleasa pn bani, pn a avea si mai multa publicitate ca inainte, nu s-au casatorit pn ca o iubeste sau ceva de genul, televiziunea e plina de minciuni, falsitate, e un teatru, nu poti credea nici 10% din ceea ce vezi la TV. Ambii sunt foarte frumosi, de succes (ma rog, prin ce metode a ajuns Bianca la ''succes'' deja e alta discutie...) , si probabil impresarii lor s-au gandit ca o metoda buna de a stoarce bani e sa-i cupleze pe astia doi, macar pn cateva luni. Nunta, emisiuni, interviuri, scandaluri, divort=bani, bani si iarasi bani. Crezi ca daca se iubeau cu adevarat, mediatizau nunta lor, spalau rufele in public in asa hal? Eu cred ca nu. Referitor la infatisarea Biancai, repet: cauta sa vezi cate operatii estetice a avut+botox, daca avea si Anda atatea, nu se stie cum arata, poate chiar mai bine :)

    6
    2

  • Arici Pogonici pe 20 Mar 2014, 13:42
    3-0 your ass

    Fetelor, nu stiu cat de atrase sunteti voi de femei, dar din punctul meu de vedere Bianca arata mult mai bine decat Anda, care mi se pare un fel de mini-me a lui Bianca, cu sau fara operatii estetice. Chiar daca Anda a fost prietena lui Victor, de o vesnicie asa cum spuneti, el tot lui Bianca i-a pus verigheta pe deget. Ca a durat 1-3-6 luni sau ani, Bianca ramane prima sotie aleasa lui Victor.

    1
    3

  • Dyutza_003 pe 20 Mar 2014, 08:30
    ...

    Ma faci sa rad, Arici Pogonici. Cica Bianca arata mai bine...bineinteles, la cate operatii estetice a avut! Pff. Si toata casatoria lor a fost o farsa, o strategie de marketing si atat.

    5
    1

  • Clara pe 20 Mar 2014, 08:24
    3-0 my ass

    Pacat ca s-a ajuns sa fie asociata Anda Adam cu cineva ca Bianca.Anda a avut o relatie lunga de ani de zile care face mai mult decat 3 luni de casnicie.Bianca arata bine dupa ce s-a prostituat pentru a face rost de bani pentru operatiile estetice.Anda era frumoasa de cand a aparut ;)

    6
    2

  • bob pe 20 Mar 2014, 07:35
    nu merita comentat

    ..doua proaste..

    7
    0

  • Arici Pogonici pe 20 Mar 2014, 06:18
    Surprinzator...

    ... dar Bianca este mai desteapta decat Anda, pentru ca nu da atentie scremerilor disperate ale Andei de a o copia. Totodata, Bianca arata mai bine decat Anda si sa nu mai vorbim si de faptul ca a fost sotia lui Victor. Asadar, 3-0 pentru Bianca. Poate Anda ar avea nevoie de un animal de companie, cel mai potrivit ar fi un catel (pudel, pekinez, sau chiwawa), pe care sa-l plimbe toata ziua, ca oricum asa cum se prezinta situatia numai are alta optiune. Macar acest catel ii va da atentia cuvenita.

    2
    5

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod