Anca Ţurcaşiu o critică pe Diana Bişinicu pentru botezul cu scandal

Cunoscută pentru discreţia ei, Anca Ţurcaşiu a avut o poziţie tranşantă în privinţa Dianei Bişinicu, pe care a mustrat-o fiindcă a acceptat ca fetiţa sa să fie botezată de Gabriela Cristea şi Marcel Toader, aflaţi în proces de divorţ. "Mi se pare o aiureală!", a spus Anca.
Invitată în emisiunea în emisiunea "Agentul VIP", de la Antena 2, Anca a criticat-o pe Diana Bişinicu fiindcă, de dragul publicităţii, a acceptat ca fetiţa ei să fie botezată de Gabriela Cristea şi Marcel Toader, aflaţi în divorţ.

"Cum e posibil ca două persoane aflate într-un asemenea conflict să boteze un copil? Mi se pare nefiresc să intri în biserica aşa! Nu există aşa ceva, nu pot să înţeleg! Ori îl botează ea, ori el! Nu poţi să intri în biserică alături de adversarul cel mai de temut", a spus Ţurcaşiu pe un ton vehement.
"În plus, tu, ca părinte, ai accepta să îţi boteze copilul doi oameni care se urăsc? Mi se pare o aiureală! Cum? În biserică, în faţa lui Dumnezeu?", a a adăugat ea indignată.

Botezul fetiţei Dianei a avut loc pe 31 mai, la Jubile The Ballroom, din cartierul bucureştean Pipera. Deşi se află în plin proces de divorţ şi s-au acuzat în repetate rânduri în presă, Gabriela Cristea şi Marcel Toader au ţinut să-şi respecte promisiunea de a fi naşi de botez.
 
 

Gabriela Cristea a declarat că a dansat toată noaptea, însă nu cu Marcel Toader, ci cu fiul soțului ei.
"Dacă nu erau camere de filmat aș fi dansat cu Marcel. Era firesc să fie așa. Însă, nu am am dorit să fac lucrul acesta în fața camerelor de luat vederi", a spus ea. 
 
 

Ea a adăugat că nu a discutat cu Marcel Toader despre problemele lor personale. "Am stat la aceeași masă cu Marcel. Nu am simțit ceva deosebit. Mi-am adus aminte de ziua în care am depus actele de divorț. Eram în prezența multor oameni, și nu puteam să discutăm lucruri personale.  Evident că am aruncat câte o privire către el, evident că el a aruncat multe priviri către mine, dar nu era locul sau momentul să vorbim despre problemele noastre.
Toți cei prezenți la petrecere mi-au spus că stă tot timpul și se uită după mine."
 
 

Gabriela a mărturisit apoi în emisiunea "WOWbiz", de la Kanal D, că avut parte de mai multe tensionate la acest botez şi că a avut o neînţelegere cu fina ei. "Eu am mers la botez ca să fac lucrurile până la capăt. Au fost multe momente acolo, unele au fost foarte tensionate. Cum ne duceam la baie, ori eu, ori invitaţii mei, aveam câte un gardian la noi ca nu cumva să tragem un pârţ şi să se afle. Eu nu am putut să fac poze din cauză că existau nişte gardieni.
A fost un incident şi am avut o discuţie aprinsă în mijlocul botezului cu fina mea pentru că nu am înţeles de ce această pază numai în cazul meu"
, a spus fosta prezentatoare TV.
 
Foto: Facebook / Pro TV Magazin
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
5 Iunie 2013
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • florentina pe 6 Iun 2013, 20:08
    botez cu cantec

    nu era normal ca cei doi nasi GABRIELA CRISTEA SI MARCEL TOADER sa mai boteze cand ei sant in plin divort.nu este frumos si moral parca nu merg lucrurile asa de bine si totul se resfrange si asupra fetitei

    3
    0

  • roxanalaptopnews pe 6 Iun 2013, 15:07
    Moral are dreptate

    Din moment ce Biserica Orttodoxa accepta a 2-a cununie religioasa, nu vad de ce aici ar fi vreo problema. E chestie de moralitate... copilul trebuia botezat, promisiunea respectata.

    0
    0

  • arianys pe 5 Iun 2013, 18:00
    Anca are dreptate!

    Ma bucur ca mai exista oameni de bun simt in tara asta si taxeaza toate miscarile de imagine, la care recurg unii, pentru a-si rotunji conturile, prezentand un spectacol macabru pe la toate "telenoviziunile" de doi bani din Romania.

    10
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod