Alina Grigore, invitată la Berlinala din 2018 la secțiunea Berlinale Talents


Alina Grigore este unul dintre cei 3 români invitați în acest an în secțiunea Berlinale Talents a celui mai renumit Festival de Film din Europa, cel de la Berlin.

Alături de Flavia Dima și Ioan Antoci, Alina Grigore va călca pe covorul roșu de la Berlin în luna februarie. Ea face parte din cei 10 participanți selectați pe partea de scenariu și regie, la care au existat peste 3000 de aplicanți. Concurența a fost foarte mare.


 După ce a impresionat cu rolul din “Ilegitim”, Alina Grigore a trecut in spatele camerei de luat vederi. Artista îi dorește să demonstreze că poate fi un scenarist si regizor la fel de bun. Iar invitația de la Berlinală îi dă speranțe mari. În plus, Alina Grigore s-a întors de curând din Los Angeles unde a avut parte de o întâlnire surpriză.  Deborah Aquila, celebra directoare de casting și profesoară de actorie, cea care a făcut casting pentru filme ca Sex Lies and Videotape sau La La land și fondatoarea uneia dintre cele mai celebre școli de actorie din L.A, a fost impresionată de tennicile de predare folosite în Centrul de Creație Inlight al Alinei Grigore.


#BerlinaleTalents primește anul acesta 250 de cineaști (128 de femei și 122 de bărbați) din 81 de țări în perioada 17-22 februarie 2018. Timp de șase zile, aceștia vor avea ocazia să interacționeze unul cu celălalt, cu experți și cu publicul, să se privească critic din punctul lor de vedere artistic și să își dezvolte proiectele cinematografice. #Berlinale2018

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod