Ajutor. Valentina Pelinel, scoasă din sărăcie de Zina Dumitrescu

Vedeta a mărturisit că atunci când se afla la început de drum în modelling nu avea bani nici ca să-şi cumpere farduri.

Una dintre cele mai cunoscute şi mai influente femei din România, Zina Dumitrescu trăieşte acum într-un azil de lux, în localitatea Ghermăneşti, lângă Snagov. Primeşte puţine vizite şi acelea din parte unor cunoştinţe care nu au uitat-o. Printre acestea se numără şi Valentina Pelinel, care îi datorează succesul de care s-a bucurat în lumea modellingului.

"Merg tot timpul la ea, chiar de curând am vizitat-o şi voi mai merge... Îi plac foarte mult bomboanele, nu cere multe chestii, trebuie doar să te duci să te vadă, atâta tot.

Şi să stai la o discuţie... Mai povestim şi îşi aduce aminte anumite întâmplări şi glume de-ale noastre... Spunea: «Te-ai dat cu rimel pe buze», chestii de astea, cum ne ziceam noi prin culise. Ea a făcut foarte multe lucruri pentru foarte multe fete din acest domeniu şi foarte multe au uitat-o... Din păcate, nu cred că suntem patru fete care mergem la ea. Doar că nu se ştie în viaţă cum ajungem şi noi, pentru că roata se învârteşte", a spus Pelinel pentru ziarulring.ro.

Vedeta a declarat că o vizitează des pe Zina Dumitrescu, cea care a ajutat-o să devină un model de talie internaţională.
Valentina a dezvăluit că la începutul carierei nu avea bani, dar fosta creatoare de modă a sprijinit-o enorm. Zina este cea care a scos-o din sărăcie, pe vremea când nu avea bani să-şi cumpere nici strictul necesar şi nu putea s-o uite. "La mine e o chestiune normală, de suflet. Ea m-a ajutat foarte mult la început, când nu aveam bani nici să-mi cumpăr farduri, iar ea îmi dădea cosmetice şi pantofi. La ora aceea erau aşa-numitele contractări, prezentări unde trebuia să te machiezi şi să te coafezi singură şi să vii de acasă cu pantofi de toate culorile.
De unde să am eu aşa ceva?! Şi ea tot timpul m-a ajutat... Când ieşeam la masă, fiecare îşi plătea consumaţia, iar mie, pentru că ştia că n-am bani, îmi zicea: «Stai liniştită, ştiu că n-ai bani, dar, într-o zi, vei ajunge să-mi plăteşti tu mie consumaţia». Mă uitam la ea mirată... Dar a ştiut ea ceva!"
, a mărturisit Valentina Pelinel pentru Ring.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod